Αποκλειστικές φωτο από τις νέες δράσεις του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ στην Κηφισιά

Το eirinika βρέθηκε στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ.

Σαν καλά παιδιά και εμείς το eirinika σπεύσαμε την περασμένη Κυριακή να δούμε τις νέες δράσεις του αγαπημένου Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ.

Για την ανακαίνιση του Μουσείου,  για το νέο πρόγραμμα για τη χρονιά 2017-2018 αλλά και για το τρόπο που, πρώτο στην Ελλάδα το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ εγκαινιάζει, την κράτηση θέσεων για τις δράσεις του ηλεκτρονικά.

Βρεθήκαμε στην πάντα χαρούμενη και πολύχρωμη παρέα των παιδιών και των ακούραστων γονιών τους.

Τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ για τη σεζόν 2017-2018 ξεκίνησαν, ενώ φέτος εγκαινιάζεται και η πλατφόρμα ηλεκτρονικής κράτησης μέσω της ιστοσελίδας του Μουσείου.

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών γίνεται το πρώτο μουσείο στην Ελλάδα που προσφέρει τη δυνατότητα online κράτησης για όλα τα σχολικά και οικογενειακά προγράμματα.

Το πρόγραμμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου, για σχολικές ομάδες και οικογένειες περιλαμβάνει:

  • 13 προγράμματα για σχολικές ομάδες,  που περιλαμβάνουν εικαστικά & τεχνολογικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, περιβαλλοντικά προγράμματα και ομιλίες για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

  • 8 οικογενειακά προγράμματα, με έμφαση στη χρήση πρωτοποριακών τεχνολογιών, που στόχο έχουν να αναπτύξουν, με βιωματικό τρόπο, τις ψηφιακές δεξιότητες των παιδιών.

  • Καθημερινές ξεναγήσεις, για σχολικές ομάδες και πολιτιστικούς φορείς.

 Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρονται δωρεάν και σχεδιάζονται με την υποστήριξη μουσειοπαιδαγωγού και εξειδικευμένου προσωπικού. Απευθύνονται σε παιδιά 4-6 και 7-16 ετών, με θεματικές που εστιάζουν στις νέες τεχνολογίες, όπως το Virtual & Augmented Reality, το  Sandbox, κ.ά. με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού.

Κάθε χρόνο, περισσότερα από 4.500 άτομα παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών.  

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών αποτελεί μια επένδυση του Ομίλου ΟΤΕ για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ιστορίας των τηλεπικοινωνιών και εντάσσεται στις δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου. Περισσότερες πληροφορίες για το μουσείο και τα εκπαιδευτικά προγράμματα στα: 210 6201899, 210 6201999 και στο www.otegroupmuseum.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ