Χαλάει ο καιρός από Δευτέρα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Χαλάει ο καιρός από νωρίς το πρωί της Δευτέρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα επηρεαστούν τη Δευτέρα (23/10) αρχικά το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία.

Από το απόγευμα και μετά τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στην Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες.

Την Τρίτη (24/10) θα επηρεαστούν η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρα η Κρήτη και η ανατολική Μακεδονία, Προς το βράδυ, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και πάλι την ανατολική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τα υπόλοιπα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα τις Σποράδες.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ