Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων για αυτή την εβδομάδα!

Σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας.

Τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη και έρχονται η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, να γίνουν «κακά» παιδιά και να μας κάνουν και εμάς παιδάκια πονηρά, κακομαθημένα και εξαιρετικά απαιτητικά στον Έρωτα!

Είναι και εκείνος ο Ποσειδώνας ο οποίος θα μας μαγέψει με τα ακαταμάχητα λόγια του και… εξομολογήσεις του, που το να παρασυρθούμε σε καυτά αλλά και επικίνδυνα ερωτικά μονοπάτια, είναι ομολογουμένως μία πανεύκολη «γκάφα», τις μέρες αυτές, όπως αναφέρει η  Ανδριάννα Σαρρή στο oroskopos.gr

Ωστόσο, όσο κι αν μυρίζει «αμαρτία» και «Κόκκινος Κύκλος» η εβδομάδα αυτή, θα υπάρξουν και τυχεροί, που θα τους ξελασπώσει ερωτικά-ποιος άλλος-ο Δίας (νεούδι) στον Σκορπιό!

Let’s  see… λοιπόν!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθείς και να κοιτάξεις το «Εμείς» και όχι το «Εγώ»! Σε βγάζω από τις… εγωκεντρικές σου συνήθειες αλλά… πρέπει! Αν είσαι δεσμευμένος κάνε αυτή τη βδομάδα ένα μεγάλο «βήμα» και αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε άμεσα αυτό το νέο πρόσωπο που ήρθε στη ζωή σου και σε έχει αναστατώσει, ιδίως αν ανήκεις στο 1οδεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Μην παρασύρεσαι από… αμαρτωλές ιστορίες απλά και μόνο για την εμπειρία και αν είσαι ήδη σε σχέση σταμάτα άμεσα παράλογες απαιτήσεις, ζήλιες και συμπεριφορές που μόνο κακή έκβαση για σένα θα έχουν, ιδίως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο! Αν είσαι του 3ουδεκαημέρου, μην το παρακάνεις με την ερωτική σου επανάσταση, τις αντιδράσεις σου και την επιτηδευμένη επίδειξη ανεξαρτησίας… Προσγειώσου άμεσα γιατί, εσύ θα χάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Σήκω από τον καναπέ τώρα και άσε κάτω το ντόνατς! Αν είσαι Ταύρος του 1ουδεκαημέρου, ένας μεγάλος έρωτας-ίσως και ο έρωτας της ζωής σου- σε περιμένει εκεί έξω! Άσε πίσω το παρελθόν και προχώρα μπροστά με αισιοδοξία, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Αν είσαι το 2ου δεκαημέρου, απόλαυσε μία εβδομάδα γεμάτη ερωτική κινητικότητα, πάθος και εξελίξεις… Ναι, ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα ή μία εξομολόγηση που περίμενες, έρχεται αυτές τις μέρες!
Τα «ΜΗ»: Μην βιάζεσαι-αφού έτσι κι αλλιώς το «έχεις» με την υπομονή, αν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου! Βρίσκεσαι σε περίοδο ερωτικής ανασύνταξης, ώστε από τον επόμενο μήνα να έρθουν όλες οι ερωτικές χαρές αλλά και καυτά πάθη!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απόλαυσε κατακτήσεις, πάθη, ρομαντισμό και μπόλικο φλερτ, ιδίως αν ανήκεις στο 1ο και 2ο δεκαήμερο. Όλα ευνοούν τις ερωτικές σου εξελίξεις θα είναι πολλές, αν ανοίξεις επιτέλους τα μάτια σου και αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν! Δεν θα έχεις καμία δικαιολογία αν αφήσεις αυτήν την εβδομάδα να πάει χαμένη!
Τα «ΜΗ»: Μην απελπίζεσαι και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα αν είσαι του 3ουδεκαημέρου. Πάλεψε τώρα κάποια προβλήματα αντιμετωπίσιμα που θα έρθουν και από Νοέμβρη τα λέμε μόνο με χαμογελάκια και φουλ έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Δεν θα σου βρω καμία δικαιολογία αν δεν περάσεις καλά-τουλάχιστον ερωτικά-αυτήν την εβδομάδα, ειδικά αν είσαι του 1ου δεκαημέρου! Οι ευκαιρίες άπειρες και θα σου φωνάζουν σαν τις Σειρήνες να τις αρπάξεις, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! 
«Τα «ΜΗ»: Ναι» στα νέα δεδομένα που έρχονται και ένα τεράστιο «Όχι» στο έντονο και κουραστικό παρελθόν θα ήθελα από εσάς του 3ου δεκαημέρου! Ακόμα πιο προσεκτικοί απέναντι στα πισωγυρίσματα θα πρέπει να είναι εκείνοι του 2ου δεκαημέρου, που παρασύρονται προς τα… «παλιά», είτε λόγω λάθους-πάθους, λόγω εμμονών ή ακόμα και λόγω εκδίκησης και τιμωρίας! Η κακία… επιστρέφεται αυτές τις μέρες!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Για τους δεσμευμένους του 1ου, λέμε «Ναι» σε μία επισημοποίηση, μία συγκατοίκηση, ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα ή ακόμα και δημιουργία οικογένειας! Ενώ για τους ελεύθερους του 1ου, λέμε «Ναι» στον… άσωτο πρώην που αυτήν την εβδομάδα θα κάνει επανεμφάνιση! Λέμε επίσης «Ναι» στις βόλτες, στις εξόδους και στα… powerbankτων Λεόντων του 2ου δεκαημέρου, αφού έρχονται γνωριμίες, αμέτρητα μηνύματα και χαρμόσυνα τηλεφωνήματα!
Τα «ΜΗ»: Άσε τις δραματικότητες από την… βαρεμάρα, εσύ του 3ου δεκαημέρου! Είσαι σε περίοδο προετοιμασίας αυτές τις μέρες για έναν Νοέμβρη, όλο Έρωτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Εβδομάδα λαχείο για τα ερωτικά σου, με νέες γνωριμίες και ερωτικό επικοινωνιακό… μποτιλιάρισμα, για σένα του 1ου δεκαημέρου! Μην ξεχνάς πως αν δεν αγοράσεις λαχείο, δεν κερδίζεις λαχείο! Κυνήγησε την τύχη σου!Εσύ του 2ου δεκαημέρου, σταθεροποίησε αυτές τις μέρες αισθηματική ζωή, χωρίς να ζητάς παράλογα πράγματα και χωρίς να είσαι κτητικός!
Τα «ΜΗ»: Μπορεί για εσένα του 3ου δεκαημέρου, κάποιες δυσκολίες να ταλαιπωρούν ακόμα την καρδούλα σου, αλλά μην απελπίζεσαι, σκέψου ότι είμαστε μια ανάσα πριν το τέλος! Inhaleλοιπόν αυτές τις μέρες και exhaleτον άλλο μήνα για να κάνεις την έναρξη μίας άκρως ερωτικής και τυχερής περιόδου! 

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Μην κουράζεις το όμορφο κεφαλάκι σου του 1ου δεκαημέρου με… αναποφασιστικότητες! Στο λέω εγώ, χωρίς δεύτερη σκέψη πέσε με τα μούτρα στο πάθος σου, στους πόθους σου, διεκδίκησε, κατέκτησε και δείξε στο έπακρο την φουλαρισμένη γοητεία σου! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, κυνήγησε σταθερότητα και ηρεμία στις ερωτικές σου σχέσεις και μην προκαλείς συνεχώς καυγάδες από το πουθενά!
Τα «ΜΗ»: Κουράστηκες να αντιμετωπίζεις την κακία και την άσχημη συμπεριφορά ανθρώπων που αγαπάς εσύ του 2ου δεκαημέρου. Ωστόσο πριν αρχίζεις να κατηγορείς μόνο τους άλλους, σκέψου και την δική σου συμπεριφορά, αν πίεσες κάποιες καταστάσεις ή αν μπήκες στον πειρασμό να χειριστείς ανθρώπους και συναισθήματα στο άμεσο παρελθόν. Αυτή η εβδομάδα σε προειδοποιεί να μην κάνεις ξανά τα ίδια λάθη…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Μπορεί το «σκοτάδι» σου να είναι η γοητεία σου, αλλά ήρθε η ώρα να βγεις στο φως, ειδικά εσύ του 1ου δεκαημέρου! Αυτήν την εβδομάδα πάρε σπιρουλίνες, βασιλικό πολτό και ότι άλλη βιταμίνη έχεις και επιδίωξε… αρπαγή ευκαιριών και τύχης! Του 2ου δεκαημέρου, επίσης τυχεροί, αφού έρχονται ερωτικές εξομολογήσεις και εκδηλώσεις θαυμασμού που θα σας κάνουν να ζήσετε τον έρωτα σαν παραμύθι!
Τα «ΜΗ»: Μην παραπονιέσαι εσύ του 3ου! Ξέρω ότι είσαι γεμάτος δυνάμεις και όρεξη για νέα πράγματα και ερωτικά πάθη! Κάνε υπομονή και ο Νοέμβριος θα σε ανταμείψει με το παραπάνω!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Δυναμικοί και άκρως γοητευτικοί εσείς του 1ου και 2ου δεκαημέρου, σίγουρα θα απολαύσετε άπειρες ερωτικές στιγμές και οπωσδήποτε ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, ακόμα και από έναν έρωτα… «ξεχασμένο» ή που κάνει ακόμα… «τζιζ».
Τα «ΜΗ»: Του 3ου δεκαημέρου ας μην ανυπομονείς καλύτερα… Λίγα ακόμα τα εμπόδια αυτές τις μέρες (οκ, και λίγες από το Νοέμβρη) και μετά αρχίζεις δράση, κάνεις «παιχνίδι» και –γιατί όχι- κατακτάς την ερωτική ευτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
 Πολλά μπορούν να συμβούν για σένα του 1ου δεκαημέρου, που θα καταφέρουν να επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου! Από μία φιλία που μετατρέπεται σε έρωτα, μέχρι και ένα μακροχρόνιο μεγαλεπήβολο ερωτικό όνειρο που τώρα, ναι, θα γίνει η πραγματικότητα σου! Οι ανατροπές συνεχίζονται στα ερωτικά σου, για σένα του 3ουδεκαημέρου, ωστόσο τα πράγματα είναι αρκετά πιο ήπια και πιο αντιμετωπίσιμα από τις προηγούμενες ημέρες!
Τα «ΜΗ»: Ψιτ, εσύ, του 2ου δεκαημέρου... Με κακία, σκληρότητα, ζήλια, καταπίεση και προσπάθεια για εξουσία και κυριαρχία του άλλου, δεν θα καταφέρεις ερωτική ευτυχία… Απλά θα πάρεις πίσω, αυτά που έχεις κάνει, στο διπλάσιο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Με δυναμικότητα και γοητεία όπως ποτέ άλλοτε εσύ του 1ου ή του 2ουδεκαημέρου, γοητεύεις, ελκύεις αυτόν που θες και κάνεις μία σου μεγάλη επιθυμία πραγματικότητα. Το νου σου μόνο! Αν δεν διεκδικήσεις, δεν αποκτάς!
Τα «ΜΗ»: Περίοδος… φθινοπωρινής νάρκης στα ερωτικά σου, αυτή η εβδομάδα για σένα του 3ου! Ξέρω ότι… χασμουριέσαι αλλά δες το αλλιώς! Αντί να είσαι στο περίμενε, οργανώσου, κάνε σχέδια και βάλε ερωτικούς στόχους και με το που καλωσορίσεις τον Νοέμβρη… ορμάς!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
Ξέρω τι έχεις περάσει στο παρελθόν εσύ του 1ου δεκαημέρου, αλλά ως εδώ! Ναι, αυτή η εβδομάδα θα σε πάρει από το χέρι και θα σε οδηγήσει στον… ερωτικό παράδεισο! Μην πεις όχι, άρπαξε τις ευκαιρίες και πρόσεξε πάλι μην τυχόν και τις εξιδανικεύσεις!
Τα «ΜΗ»: Συνεχίζεις και ζεις το παραμύθι σου εσύ του 2ου δεκαημέρου και καλά κάνεις! Απόλαυσε την παραμυθένια αυτήν εβδομάδα αλλά δεν θέλω να αρχίσεις πάλι προσδοκίες, απατηλά όνειρα και εμπιστοσύνη σε κάθε φιλί ή υπόσχεση, γιατί οι απογοητεύσεις θα ξαναέρθουν! Προσγειώσου και γίνε σαν του 3ου δεκαημέρου τα Ψάρια, που και αυτήν την εβδομάδα αντέχουν ακόμα τα «χτυπήματα» αλλά οργανώνονται προσγειωμένα και μεθοδικά για ένα λαμπρό ερωτικό μέλλον που του περιμένει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ