20 υπέροχες προτάσεις για σύνολα με φθινοπωρινές ολόσωμες φόρμες και πάρτε ιδέες! (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι ανάγκη να έχετε τις τέλειες αναλογίες για να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα.

Αναζητήστε την κατάλληλη φθινοπωρινή ολόσωμη φόρμα για το γραφείο, τη βόλτα ή τις επίσημες εμφανίσεις σας και φορέστε τη ολοκληρώνοντας το σύνολο σας με τα ανάλογα αξεσουάρ. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν σχέδια που είναι πασπαρτού. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι μπορούν να φορεθούν τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, ανάλογα πάντα με το υπόλοιπο σύνολο σας. Για τις πρωινές ώρες μπορείτε να φορέσετε ένα φλατ παπούτσι, χαμηλοτάκουνο ή sneakers, ενώ για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σας προτιμήστε ψηλοτάκουνα.

Δεν είναι ανάγκη να έχετε τις τέλειες αναλογίες για να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα. Υπάρχουν σχέδια για όλους τους σωματότυπους, αρκεί να βρείτε το ιδανικό για εσάς. Αυτό δηλαδή που θα σας κολακεύει, θα κρύβει τις ατέλειες και θα τονίζει τα δυνατά σας σημεία, όπως δημοσιεύει το beautetinkyriaki.gr

Τα είδη στις φθινοπωρινές ολόσωμες φόρμες:

Οι φθινοπωρινές ολόσωμες φόρμες έχουν μεγάλη ποικιλία στα υφάσματα και τις υφές τους. Μπορεί να είναι βαμβακερές, λίκρα, σατέν, ελαστικές, βελούδινες, jean κλπ. Τα χρώματα τους επίσης μπορεί να είναι μονόχρωμα ή να διαθέτουν ρίγες, λουλούδια και μεγάλη ποικιλία σε prints.

Όσον αφορά τώρα την εφαρμογή τους, οι ολόσωμες φόρμες έχουν τεράστια γκάμα σε σχέδια. Άλλες πολύ εφαρμοστές, άλλες πιο αέρινες, καθώς και συνδυασμούς των δύο. Δηλαδή στενές στο επάνω μέρος και αέρινες στο κάτω και αντίστροφα. Το ποιο σχέδιο θα επιλέξετε έχει να κάνει με την σιλουέτα και τις ανάγκες σας. Σε τι περίσταση θέλετε να το φορέσετε και πόσο αντέχετε τα εφαρμοστά ρούχα.

Τα μανίκια των φθινοπωρινών jumpsuits, όπως αλλιώς λέγονται, μπορούν να είναι εφαρμοστά ή φαρδιά. Επίσης μπορεί να έχουν διαφορετικά μήκη, δίνοντας σας έτσι περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι φθινοπωρινές ολόσωμες φόρμες, ιδιαίτερα οι επίσημες, μπορεί να είναι κοντομάνικες ή και τιραντάκι. Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά φοριούνται όλο το χρόνο. Η μόνη διαφορά είναι πως κατά την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα θα πρέπει να συνδυαστούν με ένα πανωφόρι που θα σας κρατήσει ζεστή.

Δείτε στο κεντρικό SLIDE 20 υπέροχες προτάσεις για σύνολα με φθινοπωρινές ολόσωμες φόρμες και πάρτε ιδέες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ