Βάνα Μπάρμπα για το παγκόσμιο σκάνδαλο: «Το όχι στον Γουάινσταϊν μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν μετείχε στην οσκαρική ξενόγλωσση ταινία Μediteraneo.

To σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων εξακολουθεί να σαρώνει το Χόλιγουντ και όπως αποκαλύπτει στο Star η Βάνα Μπάρμπα αντιμετώπισε τον σεξιστή παραγωγό Χαρβει Γουάινσταιν όταν μετείχε στην οσκαρική ξενόγλωσση ταινία Μediteraneo.

"Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε  τη διαφήμιση της ταινίας Mediteraneo, μετά από 2 ημέρες μου ζητήθηκε να πάω να συμφάγω με ένα παραγωγο που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση δεν ήταν ερωτηση", είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: "Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι . Βεβαία αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ' όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ιδια η ατζεντισσα μου είπε τώρα «ηθελέστα και παθέστα»".

Και συνέχισε: "Τον γνώρισα στο Μπέβερλι χιλς που γίνονταν τα πάρτυ. Μια φυσιογνωμία περίεργη αγριευτική και χυδαία , από τότε μου είχε μείνει αυτό. Εβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε προσεχε , δεν σε σεβοταν δεν κοιτούσε στα μάτια δεν ήταν ευγενής. Ηταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε, αλλά όλα εδώ πληρώνονται τελικά, μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική άλλα τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικο πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ηταν καθαρά σεξιστική επιλογή δική τους. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σ' αυτόν τον άνθρωπο"

Δείτε όσα δήλωσε η Ελληνίδα σταρ στη Μαρία Θεμελή στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ