Ποια είναι τα 6 ζώδια που μοιράζονται μεταξύ τους την τέλεια σχέση;

Τα 6 ταιριάσματα ζωδίων, που έχουν έναν βαθύ συναισθηματικό σύνδεσμο.

Μας το ζήτησες και το κάναμε πραγματικότητα! Σου ετοιμάσαμε ένα άρθρο το οποίο εμπεριέχει τους top 6 ζωδιακούς συνδυασμούς που εγγυώνται έναν βαθύ και ουσιαστικό συναισθηματικό σύνδεσμο...

Ωστόσο , σε ενημερώνω το εξής: Η σχέση και η εξέλιξή της είναι ζήτημα της συνολικής συναστρίας  την οποία δεν πρέπει να παραβλέπεις, όπως αναφέρει η Θεοδώρα (Ντορα) Ρόμπινσον στο oroskopos.gr

Ζυγός + Σκορπιός

Οι Ζυγοί και οι Σκορπιοί  γίνονται  καταπληκτικοί  φίλοι  και συνεργάτες, γιατί έχουν το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση για ζωή. Οι Ζυγοί θέλουν να είναι περιζήτητοι ενώ  οι Σκορπιοί  διακατέχονται από μία εμμονή υπεροχής πάνω στον περίγυρό τους!   Ο Ζυγός αναλαμβάνει το ρόλο του συμβούλου και ο Σκορπιός νοιώθει πολλή άνεση με αυτό. Μαζί, δημιουργούν αυτή την όμορφη συμβίωση, που ικανοποιεί τις ανάγκες και των δυό τους!
Οι Ζυγοί και οι Σκορπιοί δεν τα βρίσκουν  αμέσως μεταξύ τους και ίσως στην επιφάνεια να υπάρχει κάποιος δισταγμός, καθώς τα ενδιαφέροντά τους και οι προσωπικότητές τους φαίνονται τόσο διαφορετικές. Αλλά όταν οι δυο αυτοί περάσουν κάποιο σημαντικό χρονικό διάστημα μαζί, ανακαλύπτουν ότι υπάρχει ένας δεσμός που είναι πραγματικά απερίγραπτος και δεν αισθάνονται με αυτόν τον τρόπο για κανέναν άλλον. 

Ιχθείς + Καρκίνος

Είναι γνωστό ότι είναι τα δύο πιο συναισθηματικά και διαισθητικά Ζώδια στον ζωδιακό κύκλο. Ένας Ιχθείς και ένας Καρκίνος καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον, όπως κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει!  Μαζί, χάνονται στον δικό τους περίεργο κόσμο και βρίσκουν μια αίσθηση ευτυχίας, απλά από τη γνώση της αλληλοκατανόησης.                Η έλξη μεταξύ τους είναι αμέσως φανερή και  αναμφισβήτητη.
Οι Ιχθείς και οι Καρκίνοι είναι καταπληκτικοί μαζί, επειδή εξισορροπούν το βάθος του ενός με το βάθος του άλλου. Ο Καρκίνος είναι ο τρελός και παλαβός της παρέας, ενώ   ο Ιχθείς είναι το δημιουργικό και διαισθητικό μέλος. Κατανοούν εκατέρωθεν τις ευαισθησίες του άλλου και τείνουν να έχουν πολλά αμοιβαία συμφέροντα, μακριά από κάθε πειθαναγκασμό!

Τοξότης + Κριός

Όταν ένα Τοξότης και ένας Κριός είναι μαζί, τότε  η περιπέτεια είναι αναπόφευκτη.  Αυτά τα δύο Ζώδια θέλουν να πηγαίνουν κόντρα στο κατεστημένο, στις απόψεις και επιθυμούν την ελευθερία! Τους αρέσει  να προγραμματίζουν ταξίδια και να συζητούν κάθε περίεργο γεγονός, για το Σύμπαν που αυτοί θέλουν να φτιάξουν. Αυτοί οι δυο είναι διανοούμενοι ψυχάκιδες και βρίσκουν ο ένας στον άλλο κάποιον, που μπορούν να σεβαστούν και να περάσουν εκπληκτικά. Ο Τοξότης και ο Κριός είναι και οι δύο γνωστοί ως μεμονωμένοι στοχαστές. Είναι και οι δύο ανεξάρτητοι και ισχυροί. Είναι γεγονός ότι και οι δύο αναγνωρίζουν και θαυμάζουν την ποιότητα σε άλλους ανθρώπους και δημιουργούν αυτό το είδος συμβίωσης της “ίσης δύναμης” !.    Αν εμπλακούν ρομαντικά, είναι πρώτα και αναμφισβήτητα οι καλύτεροι φίλοι. 

Δίδυμος + Υδροχόος

Ο Δίδυμος και ο Υδροχόος ισορροπούν ο ένας τα... άκρα του άλλου. Ενώ ο Δίδυμος μπορεί να είναι αναποφάσιστος και διάσπαρτος, ο Υδροχόος έχει τον τρόπο του να βαδίζει σταθερά και να είναι πιο επίμονος σε αυτά που θέλει. Αληθινά χρειάζονται ο ένας τον άλλον, για να πετύχουν τους στόχους τους: ο Δίδυμος φωτίζει τον Υδροχόο και ο Υδροχόος δείχνει την κατεύθυνση στο  Δίδυμο.
Η σχέση τους λειτουργεί θετικά συνήθως, επειδή κάτω από την επιφάνεια ο καθένας έχει παρόμοιους στόχους. Τελικά, ένας Υδροχόος θέλει απλώς να ζήσει μια ισορροπημένη ποιοτική ζωή και ένας Δίδυμος θέλει το ίδιο, παρά το γεγονός ότι και    οι δύο είναι πολύ πολωμένοι για το πώς προσπαθούν να το επιτύχουν αυτό. Στο τέλος, χρειάζονται ο ένας τον άλλο, για να στηρίξουν και να δημιουργήσουν κάτι μαζί

Παρθένος + Ταύρος

Ο Παρθένος και ο Ταύρος, είναι ένας παραδεισένιος αστρολογικός συνυδασμός! Είναι και τα δύο Ζώδια της Γης και ισορροπούν τις ιδεαλιστικές επιθυμίες του άλλου. Γίνονται  καταπληκτικοί  φίλοι  και επιχειρηματικοί  συνεργάτες και με τον βαθύ ρομαντισμό τους, δεν αισθάνονται ποτέ τόσο αλληλοκατανοητοί, όσο όταν είναι μαζί.
Ο  Παρθένος θα εμπνευστεί ίσως από την αυτοπεποίθηση του Ταύρου για τη ζωή και θα ωφεληθούν σημαντικά από την ύπαρξη μιας “εταιρείας” που επιθυμούν τόσο πολύ. Ο Ταύρος θα προσγειωθεί ομαλά στην παγματικότητα  από τον Παρθένο και αυτό θα τους βοηθήσει να περάσουν πολύ καλά και να αντιληφθούν το τι έχει σημασία στη ζωή, για το πως την νοιώθει κανείς και όχι μόνο πώς αυτή φαίνεται!

Καρκίνος + Ζυγός

Οι Καρκίνος και οι Ζυγός είναι αληθινοί ...ψυχολόγοι! Όπου ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός, ο Ζυγός είναι ο επικεφαλής. Όπου ο Ζυγός είναι αναγκασμένος      να κάνει κάτι, ο Καρκίνος είναι πάντα έτοιμος να δώσει όλη την αγάπη και την κατανόηση  που απαιτείται!Αυτό είναι φυσικά το μυστικό τους για να έχουν έναν εύκολο τρόπο για να ζήσουν μαζί. Η αλήθεια είναι ότι είναι και τα δυο βαθιά συναισθηματικά πλάσματα, που νοιώθουν άνετα με τους άλλους που τα καταλαβαίνουν και παρομοίως θέλουν να εργαστούν για να βρούν τρόπους να ζουν καλύτερα και να δημιουργούν περισσότερα. Μαζί, είναι πραγματικά ασταμάτητοι.

Σε συναισθηματικές περιπτώσεις, αυτοί οι δύο είναι πιθανό να παντρευτούν γρήγορα. Ένας Καρκίνος θέλει να νιώσει βαθειά το συναίσθημα, ενώ ταυτόχρονα θέλει τη ζωή του να "απογειώνεται" εξαιτίας του συντρόφου του. Ένας Ζυγός του δίνει ακριβώς αυτό. Αυτά τα στοιχεία οδηγούν στην απόφαση να κάνουν τα πράγματα επίσημα και να αρχίσουν μια νέα ζωή μαζί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ