Λάκης Λαζόπουλος: «Η απομάκρυνσή μου από την τηλεόραση έγινε μετά από διάφορα τηλέφωνα»

Σε συνέντευξη του σε περιοδικό. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε συνέντευξη στο ένθετο “ENJOY”, που κυκλοφορεί με την “Κυριακάτικη δημοκρατία”, και τη Μαρία Ανδρέου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την απουσία του από την τηλεόραση.

Έφυγες από το κάδρο της TV. Γιατί; Ένας άνθρωπος που αξίζει να είναι στην τηλεόραση.

Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα καταλάβουμε ότι η απομάκρυνση έγινε μετά από διάφορα τηλέφωνα. Μετά από απαιτήσεις. Ξέρεις, και η απομάκρυνση από το γυαλί, αξίζει. Είναι αυτό που λένε σε ένα διαζύγιο «πλήρωσέ την όσο όσο να σηκωθεί να φύγει». Το έχω ζήσει και επί Σημίτη το έργο. Μου λέγανε να με πληρώνουν και να μην εμφανίζομαι. Να ξεκουράζομαι.

Πότε θα εμφανιστείς στη μικρή οθόνη;

Δεν είναι στο χέρι μου. Δεν έχω κανάλι δικό μου. Την απόφαση την παίρνουν οι ιδιοκτήτες. Ας το καταλάβουν και με αυτόν τον τρόπο ότι εγώ δεν είμαι μέρος του συστήματος. Αν ήμουν μέρος του συστήματος, θα κρατιόμουν κιόλας. Εγώ μέχρι σήμερα λέω αυτά που σκέφτομαι. Αυτοί κρατούν τον ρόλο τους και εγώ τον δικό μου. Αν κρατιόμουν, θα γινόταν κατόπιν συμβιβασμού.

Αυτό δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Ως εκ τούτου η επαναφορά μου θα είναι δύσκολη στην παρούσα φάση. Όταν οι Γερμανοί ανασύρουν τα κατοχικά τους δημοσιογραφικά στρατεύματα από αυτή τη χώρα, τότε θα υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε οι Έλληνες τη φωνή μας.

Πιστεύω ότι είμαστε σε οικονομικό πόλεμο, τον οποίοι κήρυξαν οι Γερμανοί. Οι Εγγλέζοι γιατί έφυγαν από την Ευρώπη; Γιατί όταν έμπαινες στα μέσα μεταφοράς στο Λονδίνο τον Σόιμπλε τον έβριζαν όλοι μαζί. Που οι Βρετανοί είναι ευγενείς. Μου έχει τύχει να το ζήσω αυτό σε οχτώ ταξί στο Λονδίνο. Το ένιωθα ότι θα αποχωρήσουν. Δεν πήρα υπ’ όψιν μου τα στημένα γκάλοπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ