Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκινά!

Τα ζώδια της εβδομάδας 13-19 Νοεμβρίου 2017.

Ζητήματα τάξης σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα θα φέρει αυτό το επταήμερο.

Ο μοχλός θα είναι πάλι το οικονομικό, τόσο σε ατομικό, όσο και σε επίπεδο κρατών και οργανισμών.

Δίας και Αφροδίτη στον Σκορπιό, καθώς και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στο τέλος της εβδομάδας, επιβάλλουν σκόπιμες λύσεις  και περιορίζουν αισθητά τη χαλαρότητα και την ευγενή άμυλα, όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

Κριός

Είναι δύσκολο αυτήν την εβδομάδα να τα προλάβετε όλα. Όσο και αν θέλετε είστε αναγκασμένοι να θέσετε προτεραιότητες στα επαγγελματικά, να δώσετε έμφαση στα οικονομικά και να αφήσετε τελευταία τα προσωπικά σας. Αισθηματικά περνάτε μια φάση ανικανοποίητου, μην ρίχνετε όμως το φταίξιμο ολοκληρωτικά στο σύντροφό σας.  Οι ελεύθεροι συμβιβαστείτε με την εποχή, προβάλετε τα καλά στοιχεία σας και περιμένετε. Η υπομονή θεωρείται πολύ σπουδαίο πλεονέκτημα για εσάς  αυτήν την εβδομάδα. 

Ταύρος

Ευνοείστε σε θέματα που αφορούν στην οικονομική σας ασφάλεια αλλά και σε θέματα που επηρεάζουν την σταδιοδρομία σας. Είναι ευκολότερο τώρα να πείσετε για τις απόψεις σας, χρειάζεται όμως  να έχετε πιο θετική στάση απέναντι σε συνεργάτες ή φίλους. Το παρελθόν θα παίξει και πάλι το ρόλο του, μην αφήνετε όμως την επιθυμία να σας παρασύρει σε ενέργειες που δεν θα έχουν ευνοϊκή επίδραση στον ψυχισμό σας.Να εκτιμήσετε σωστά τις ευκαιρίες που σας προσφέρει η εβδομάδα!

Δίδυμοι

Οι μικρές χαρές θα κάνουν τη διαφορά της εβδομάδας, φροντίστε λοιπόν να τους δώσετε τη σημασία που τους αξίζει. Το πρόγραμμά σας εξακολουθεί να είναι επιβαρυμένο με διάφορες υποχρεώσεις και ευθύνες, αλλά έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Αισθηματικά συζητήστε το θέμα που σας απασχολεί με τον σύντροφό σας και όχι με τρίτους. Οι ελεύθεροι θα έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοιΑναθεωρήστε τον τρόπο σκέψης σας όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σας!

Καρκίνος

Εμπιστευθείτε την εμπειρία και το ένστικτό σας για να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή. Έχετε πολλά περιθώρια συνεννόησης με τον σύντροφό σας, ενώ ταυτόχρονα θα συνειδητοποιήσετε ότι η μέχρι τώρα συμπεριφορά σας οφείλονταν και στους διάφορους σχετικούς φόβους σας. Οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες ανάκαμψης, αλλά θα πρέπει να προνοήσετε για το μέλλον ή για κάποια μεγαλύτερη υποχρέωσή σας!Φροντίστε την οικογένεια και δημιουργήστε ένα ήρεμο κλίμα συμβίωσης!

Λέων

Οικονομικά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το επταήμερο, γι αυτό φροντίστε να είστε συνετοί και προσεκτικοί στη διαχείριση και στις επιλογές σας. Η υγεία θα χρειαστεί προσοχή, καθώς φαίνεται να σας δημιουργεί κάποια ενόχληση προς το τέλος της εβδομάδας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει απρόοπτα από το παρελθόν και αλλάζει το πρόγραμμά σας. Φροντίστε λοιπόν να μην κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια και να προνοήσετε για κάποια περιθώρια ελιγμών σε ανειλημμένες σας υποχρεώσεις.Οργανώστε σωστά τα επαγγελματικά σας θέματα!

Παρθένος

Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα, εμπιστευόμενοι τις νέες ιδέες, προτάσεις και τις γνωριμίες που θα υπάρξουν αυτό το διάστημα στη ζωή σας. Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού έχετε την ευκαιρία να πάρετε καταλυτικές αποφάσεις για το μέλλον και την εξέλιξή σας. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν ωστόσο αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι την βιασύνη και την παρορομητικότητα στο «ξόδεμα» χρήματος αλλά και συναισθήματος!

Ζυγός

Αλλάζει το κλίμα στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην συμπεριφορά και στις εκφράσεις σας, καθώς είναι εύκολο να δημιουργηθούν εστίες έντασης και παρεξηγήσεις. Το στενό σας περιβάλλον ασκεί κάποιου είδους κριτική απέναντί σας, γεγονός που σας εκνευρίζει και σας αποδιοργανώνει. Φροντίστε να έχετε υπομονή, να διατηρήσετε όσο μπορείτε την ανεξαρτησία σας και να μην δίνετε αφορμές για προστριβές. Σύντομα θα επέλθει και πάλι η ισορροπία.Βρείτε κάποιο δημιουργικό τρόπο να εκφράσετε τη φαντασία και τα ταλέντα σας!

Σκορπιός

Αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες σε όλους τους τομείς και  τα καταφέρνετε. Η εβδομάδα ενισχύει τις ηγετικές σας ικανότητες, προσφέρει ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σας και δεν αποκλείεται να προκύψει και μια σημαντική γνωριμία είτε αισθηματική, είτε κοινωνική. Οι οποιεσδήποτε είδους σχέσεις θα περάσουν μια περίοδο δοκιμασίας που θα καταδείξει τη χρησιμότητά τους ή μη. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 18 υποστηρίζει τα μυστικά σας σχέδια.Να είστε μεθοδικοί και αποφασιστικοί στις επιδιώξεις σας. Κάποιες κινήσεις τακτικής θεωρούνται απαραίτητες για την επιτυχία σας!

Τοξότης

Όσα συμβαίνουν γύρω σας έχουν ιδιαίτερο βάρος και ειδική σημασία. Φροντίστε να μην σας βρει η νέα εποχή που θα ξεκινήσει σε λίγο με υποχρεώσεις που καθυστερούν την εξέλιξή σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, προβείτε στις αλλαγές που θεωρείτε απαραίτητες σε όλους τους τομείς και προσκαλέστε τις ευκαιρίες που δικαιούστε. Μέσα από απρόσμενα γεγονότα, καταστάσεις που δεν είχατε προβλέψει και ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, θα δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που θα συμβάλλουν στην πρόοδο και στο νέο σας ξεκίνημα σε σύντομο χρονικό διάστημα.Δώστε την απαιτούμενη προσοχή και αποκωδικοποιήστε τη σημασία κάθε γεγονότος που αλλάζει τις συνήθειες και τις προτεραιότητές σας!

Αιγόκερως

Η εβδομάδα έχει αρκετή εύνοια για εσάς, θα πρέπει όμως να υποστηρίξετε κι εσείς τις εξελίξεις, με τον τρόπο σας. Η εργασία απαιτεί στιβαρότητα και συλλογικότητα. Κάθε πληροφορία θα αποδειχτεί πολύτιμο πλεονέκτημα, ιδιαίτερα αν την έχετε έγκαιρα. Αισθηματικά, οι ελεύθεροι από εσάς είστε περισσότερο ευάλωτοι στις προκλήσεις, ενώ όσοι έχετε οικογένεια, προβλέπεται να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή σε θέματα που αφορούν στην μόρφωση των παιδιών.Αποφύγετε αντιθέσεις με ισχυρούς και επιλέξτε τη διπλωματία που θα σας βοηθήσει να βρείτε καλύτερη λύση στα θέματα που σας προβληματίζουν!

Υδροχόος

Η εβδομάδα σας καθιστά περισσότερο ευάλωτους σε θέματα που αντιμετωπίζουν οι αγαπημένοι σας. Αν σπαταλήσετε όμως την ενέργειά σας για τους άλλους, δεν θα μπορέσετε να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στις δικές σας υποθέσεις. Η αλήθεια είναι πως το διάστημα  δεν θεωρείται κατάλληλο για σημαντικές αλλαγές, ούτε θεωρείται αποτελεσματική για εσάς. Αισθηματικά μόνο, μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας και να πληθύνετε τις καλές στιγμές που έχετε με τον σύντροφό σας.Τακτοποιήστε τα πρακτικά σας θέματα όπου και όπως μπορείτε και μην γίνεστε απερίσκεπτα σπάταλοι ξεπερνώντας τις δυνατότητές σας!

Ιχθύες

Ενισχυμένους σε όλους τους τομείς σας βρίσκει αυτή η περίοδος και θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα και πρακτικά για να δώσετε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Οι ελεύθεροι θα έχετε αισθηματικές προκλήσεις, ενώ οι υπόλοιποι θα κερδίσετε χώρο στη σχέση σας.  Ταξίδια και μετακινήσεις προβάλουν σαν προοπτικές και σας ενθουσιάζουν. Οργανώστε προσεκτικά τις κινήσεις σας και επωφεληθείτε των ευκαιριών που θα προκύψουν.Οι αλήθειες που πληγώνουν είναι καλύτερα να ξεχαστούν και να μην δημιουργήσουν απογοήτευση στους ανθρώπους που αγαπάτε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ