Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Debenhams είναι μια σύγχρονη εκδοχή της "Σταχτοπούτας" που συγκινεί... Δείτε την! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως θα ήταν το παραμύθι της Σταχτοπούτας αν τότε υπήρχαν... Social Media;

Άρωμα παραμυθιού, χολιγουντιανή γοητεία, πολύ συναίσθημα,  είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της χριστουγεννιάτικης διαφήμισης του γνωστού βρετανικού πολυκαταστήματος Debenhams.

Σε ένα σποτ που διαρκεί μόλις 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα εκτυλίσσεται μια ιστορία αγάπης που θυμίζει το παραμύθι της Σταχτοπούτας. Δύο ερωτευμένοι που συναντήθηκαν μέσα στο τρένο,

προσπαθούν να ξαναβρούν ο ένας τον άλλο όταν η κοπέλα φεύγει και αφήνει πίσω της ένα... διαμαντένιο γοβάκι.

Η σύγχρονη εκδοχή της Σταχτοπούτας - από την οποία λείπει η κακιά μητριά - παρουσιάζει δύο ερωτευμένους που ψάχνουν ο ένας τον άλλο σε μια πόλη καλυμένη από χιόνι.

Το βίντεο που θα σας.... παρασύρει να ονειρευτείτε

Η ιστορία  έχει ως εξής:

Στην αρχή βλέπουμε μια όμορφη αλλά αγχωμένη γυναίκα να μπαίνει βιαστικά, στο τρένο κρατώντας σακούλες από χριστουγεννιάτικα ψώνια. 

Κάθεται απέναντι από έναν άνδρα που διαβάζει εφημερίδα. Όταν τα βλέμματά τους συναντιούνται και κοιτάζονται, καταλαβαίνουν και οι δύο πως μόλις συνάντησαν τον έρωτα της ζωής τους. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, φτάνει στάση που πρέπει να κατέβει και σηκώνεται εξίσου βιαστικά όπως μπήκε στο τραίνο.

Πάνω στη βιασύνη της, ένα  διαμαντένο γοβάκι πέφτει  από τις σακούλες  στο πάτωμα.

Και κάπου εκεί ξεκινάει το ρομάντζο. Ο άντρας, έχοντας το γοβάκι και αποφασισμένος ότι η γυναίκα που τυχαία κάθισε απέναντί του είναι ο έρωτας της ζωής του, την ψάχνει στα social media με το hashtag #FindThatGirl το οποίο γίνεται κάτι παραπάνω από viral.

H γυναίκα, από την άλλη, ξεκινάει τη δική της εκστρατεία εύρεσης στα social media, αλλά για το γοβάκι της με το hashtag #FindThatShoe.

Το σύμπαν και μια σειρά "συμπτώσεων"  τα φέρνουν έτσι, που, συμπτωματικά, «πέφτουν» ο ένας πάνω στον άλλον με φόντο ένα εξαιρετικά ατμοσφαιρικό σκηνικό.

Εκείνος της δίνει το παπούτσι σαν άλλος Πρίγκιπας στη Σταχτοπούτα και εκεί, στεκόμενοι ο ένας μπροστά στον άλλον, και φιλιούνται.

Όπως αναφέρει το mirror οι λάτρεις της έβδομης τέχνης, θα αναγνωρίσουν στο τέλος τον γνωστό ηθοποιό Γιούαν ΜακΓκρέγκορ σε ρόλο.... έκπληξη

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ