Η Δάφνη Βαλέντε και τα νέα της εκπληκτικά αξεσουάρ στο Μουσείο Λαλαούνη (ΦΩΤΟ)

Για άλλη μια φορά... υπέροχες δημιουργίες από τη Δάφνη Βαλέντε

Αγαπάμε τις  «made in Greece» δημιουργίες της Δάφνης Βαλέντε και έχουμε πολλούς λόγους. Η σχεδιάστρια οπλισμένη με πάθος, μεράκι, ταλέντο και φαντασία κάθε φορά που παρουσιάζει κάτι καινούργιο μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας ενθουσιάζει.

Χρώμα, στυλ, φινέτσα, ποικιλία σχεδίων, πρωτοτυπία είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι δημιουργίες της.

Είτε πρόκειται για ρούχα , είτε για κοσμήματα , είτε για αξεσουάρ η Δάφνη Βαλέντε έχει πάντα κάτι πολύ ιδαίτερο και μοναδικό να παρουσιάσει.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι θεωρείται μία από τις κορυφαίες σχεδιάστριες μόδας και έχει κάνει σημαντική καριέρα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Οι δημιουργίες της παρουσιάζονται σε σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και κερδίζουν  φανατικούς οπαδούς.

Το μυστικό της επιτυχίας της κρύβεται – εκτός από την γνώση και την εμπειρία- στην αγάπη της για τη ζωή και την τέχνη της.

Για τον εαυτό μας ή για τις φίλες μας, δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα  από ένα από τα καινούργια  υπέροχα αξεσουάρ που δημιούργησε η Δάφνη Βαλέντε.

Θα τα βρούμε στο Bazaar του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη την Παρασκευή 24 το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Info:

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
Καρυατίδων & Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη

Ώρες: 11.00 -19.00

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο made in Greecenews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ