Απίστευτες εικόνες ! "Κολλημένοι" ιδιοκτήτες σπιτιών δεν πούλησαν τα σπίτια τους & ιδού το αποτέλεσμα! (ΦΩΤΟ)

Οι "πεισματάρηδες" ιδιοκτήτες έκαναν την 'επανάσταση τους" με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Ο κύριος Fredricksen είναι ένας μοναχικός, κατσούφης και ιδιότροπος γεράκος. Ο μικρός Russell είναι ένας υπερενθουσιώδης, ομιλητικός και υπερβολικά φιλικός πρόσκοπος. Οι δυο τους θα βρεθούν αποκλεισμένοι «ψηλά στον ουρανό», μέσα σ' ένα ξύλινο σπίτι που, δεμένο από εκατομμύρια μπαλόνια, επιπλέει ανάμεσα στα σύννεφα με προορισμό έναν χαμένο παράδεισο κάπου στη Νότια Αμερική.

The Entire Rockefeller Plaza Complex Was Moved, Due To These Two Buildings Whose Owners Refused To Sell

Ολόκληρο το συγκρότημα του Rockfeller Plazza, αναγκάστηκε να μετακομίσει εξαιτίας αυτών των δύο κτιρίων που οι ιδιοκτήτες τους αρνήθηκαν να πουλήσουν

Κάπως έτσι αρχίζει η παιδική ταινία του 2009 "Up" (Ψηλά στον ουρανό), και 35 ιδιοκτήτες σπιτιών στην Κίνα, στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ, απέδειξαν ότι και η έβδομη τέχνη αντιγράφει τη ζωή και κάποια πράγματα "δεν συμβαίνουν μόνο στις ταινίες".αρνήθηκαν να υποταχθούν στις απαιτήσεις του κράτους και των ισχυρών οικονομικών τραστ και να πουλήσουν και να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους όταν τους το ζητήθηκε και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. 

The Founders Of This Hotel Couldn't Buy These Houses Due To The High Asking Price. So The Hotel Was Built Around The Two Buildings Instead, And They Are Now Souvenir Shops

Οι ιδιοκτήτες αυτού του ξενοδοχείου δεν κατάφεραν να αγοράσουν τα δύο σπίτια στην περιοχή που ήθελαν να φτιάξουν το ξενοδοχείο, έτσι το έκτισαν δίπλα στα σπίτια που τώρα είναι καταστήματα που πωλούν σουβενίρ.

Η άρνηση τους άλλαξε τον σχεδιασμό ολόκληρων τετραγώνων σε κάποιες περιπτώσεις, και σε κάποιες άλλες το σπίτι τους, έγινε όπως αναφέρει το boredpanda, η κατοικία που καθένας θα ήθελε να έχει.

Σε άλλες περιπτώσεις το σπίτι τους έγινε μία επικερδής επιχείρηση.

Edith Macefield Refused To Sell Her Home Even After Being Offered More Than 1 Million Dollars For It. She Later Became The Inspiration For The Movie "Up"

H Edith Macfield, αρνήθηκε να πουλήσει το σπίτι της ακόμα κι όταν της προσφέρθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια. Το σπίτι της έγινε έμπνευση για την ταινία "Up"

The Last House In This Area Stands In Front Of A Shopping Mall In Central China's Hunan Province

Το τελευταίο σπίτι σε αυτή την περιοχή της Κίνας, στέκεται "υπερήφανο" μπροστά σε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο.

Δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στις φωτογραφίες και αποφασίστε ποιο σας αρέσει περισσότερο!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ