Reality σόου στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης; Το αίτημα αμερικανικής εταιρείας παραγωγής

Για την εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης «Married at first sight».

 Αν τελικά το σχετικό αίτημα που υπέβαλε η εταιρία παραγωγής Vorst Media πάρει αύριο το πράσινο φως από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), τότε σε λίγες ημέρες δεν αποκλείεται η αμφιλεγόμενη εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης «Married at first sight» («Γάμος με την πρώτη ματιά») να ξεκινήσει γυρίσματα με φόντο τον Παρθενώνα.

Στο εν λόγω reality, το οποίο γνωρίζει επιτυχία στην άλλη μεριά του Ατλαντικού αλλά και στη Βρετανία, οι συμμετέχοντες καλούνται να πάρουν μέρος σε ένα προβοκατόρικο κοινωνικό πείραμα: να παντρευτούν έναν άγνωστο, όπως αναφέρει το espressonews.gr.

Χρησιμοποιώντας μια ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών οι ιθύνοντες της εκπομπής οδηγούν στην εκκλησία ή στο δημαρχείο ανθρώπους εντελώς άγνωστους μεταξύ τους!

Στη βρετανική βερσιόν του reality, πάντως, πολλά από τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα της γνωριμίας τους χώρισαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 34χρονου Τζέισον Νόουλς και της 31χρονης Κέιτ Στιούαρτ, οι οποίοι έκλεισαν μόλις τρεις εβδομάδες παντρεμένοι.

Στην αμερικανική εκδοχή του show, ωστόσο, για λογαριασμό της οποίας ζητήθηκε η Ακρόπολη για γυρίσματα, οι γάμοι με την πρώτη ματιά έχουν αποδειχτεί πιο επιτυχημένοι.

Σε κάθε περίπτωση θεωρείται μάλλον απίθανο τα μέλη του ΚΑΣ να δώσουν το πράσινο φως για κάτι τέτοιο κατά τη σημερινή συνεδρίασή τους, δεδομένου ότι στο παρελθόν έχουν απορρίψει πολύ πιο σοβαρές προτάσεις για γυρίσματα ή εκδηλώσεις στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ