Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μιλώντας για την Ζωή του! "Μετά από 41 χρόνια, δεν είναι εύκολη η συμφιλίωση με μια μόνιμη απουσία"

Λίγους μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό της αγαπημένης του συζύγου, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος άνοιξε το γραφείο του και εκφράστηκε για πρώτη φορά στην κάμερα, μετά την τραγική είδηση του θανάτου της Ζωής του. Της Ζωής Λάσκαρη.

“Η συμφιλίωση με μια μόνιμη απουσία, ιδίως μετά από 41 χρόνια, δεν είναι κάτι εύκολο. Είναι μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου και αυτή τη στιγμή προχωρώ όπως θα ήθελε κι εκείνη. Μέναμε 20 χρόνια στο Πόρτο Ράφτη και από τη στιγμή που έφυγε, επέστρεψα στο πατρικό μου διαμέρισμα στο Κολωνάκι για να είμαι κοντά στο κέντρο κι επειδή δεν επιθυμούσα να παραμείνω σε ένα άδειο σπίτι. Ήταν συνδεδεμένο απόλυτα με τη Ζωή που το είχε φτιάξει και το είχε διακοσμήσει. Είχε ετοιμάσει και το σκηνικό της παράστασης πριν φύγει. Ήταν έτοιμο το σκηνικό από τις 14 Αυγούστου. Το είχε παραγγείλει η ίδια γιατί είχε κατασκευαστεί” ανέφερε μέσα σε όλα.

Δείτ το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ