Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο Συμβούλιο Εφετών ο αγαπημένος τραγουδιστής - Όλο το χρονικό της δικαστικής περιπέτειας

Οι λογαριασμοί του δημοφιλούς τραγουδοποιού παραμένουν δεσμευμένοι.

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσιάστηκε σήμερα στο Συμβούλιο Εφετών.

Σύμφωνα με το συνήγορο του, Χρήστο Βρούτση, μιας και ο ίδιος ο τραγουδιστής δε θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, πρόκειται για μία τυπική διαδικασία προειμένου “να καταστεί αμετάκλητη η αθωωτική δικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων”

Η υπόθεση αφορά το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, που κατηγορείται ότι τέλεσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τα εμβάσματα ύψους 5.300.000 ευρώ που έστειλε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011. Ο καλλιτέχνης εχει ήδη δικαιωθεί στα διοικητικά δικαστηρια ενώ ήδη εχει αθωωθεί και για το ποινικό σκέλος της υποθεσης και συγκεκριμένα για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραπέμφθηκε σε δίκη για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άσκησε έφεση στο συγκεκριμένο βούλευμα και η εισαγγελέας Εφετών πρότεινε απόρριψη της έφεσης για τυπικούς λόγους. Στη συνέχεια το Συμβούλιο Εφετών διαφώνησε, στέλνοντας τη δικογραφία πίσω στην εισαγγελέα προκειμένου να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης και να προτείνει την παραπομπή ή μη του τραγουδιστή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για ξέπλυμα.

Τον περασμένο Ιούνιο, όπως αναφέρει το newsit, η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε να μη γίνει κατηγορία σε βάρος του, ωστόσο τον τελευταίο λόγο θα έχει το Συμβούλιο Εφετών, που τον κάλεσε σήμερα ενώπιον του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, του οποίου οι λογαριασμοί παραμένουν δεσμευμένοι, προσκόμισε στο Συμβούλιο Εφετών και το πλήρες κείμενο της απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με βάση την οποία κρίθηκε αθώος για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ