Η υπέροχη κυρία Ζυγούλη ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του σπιτιού της σε μια φωτογράφηση που θα συζητηθεί! (ΦΩΤΟ)

Η Κάτια Ζυγούλη φωτογραφίζεται στο σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά και τα παιδιά τους

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της swobiz. Καθώς και οι δύο έχουν εκατομμύρια θαυμαστές, η ζωή τους γίνεται πολύ συχνά θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η πανέμορφη Κάτια, όμως  προτιμά να μιλά μόνο όταν έχει κάτι ουσιαστικό να πει, ως εκ τούτου οι συνεντεύξεις της είναι σπάνιες. . Ωστόσο, αυτή τη φορά όχι μόνο δέχθηκε να μιλήσει , αλλά αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες εικόνες της καθημερινότητάς της μέσα από τις σελίδες ενός περιοδικού.

 

Η υπέροχη @katiazygouli μάς καλωσορίζει στο σπίτι της και μας βάζει στη ζωή της στο 1ο τεύχος μας. Κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με την @kathimerini Φωτογραφία: @thanassiskrikis #loveyourselfmag #wellness #loveyourself #wellbeing #mindstylemagazine #love #livewhatyoulove #begood #positivethinking #feelgood #lovemybody #beinspired #lovehealth #lovenutrition #katiazygouli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Love yourself magazine (@love_yourself_mag) στις

Άνοιξε τις πόρτες του υπέροχου σπιτιού, στο οποίο μένει με τον Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους: Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα, στο καινούργιο περιοδικό Love Yourself που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή. 

Η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε με τους φωτογράφους του περιοδικού που φιλοξενεί στο πρώτο του τεύχος τη συνέντευξη της, εικόνες από τον προσωπικό της χώρο. Τα πρώτα δείγματα που δημοσιεύθηκαν είναι εξαίσια και δείχνουν ότι... μάλλον δεν πρέπει να χάσουμε το περιοδικό.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ