Christmas Time! - Ώρα το μπαλκόνι μας να φορέσει τα γιορτινά του! - Δείτε υπέροχες ιδέες διακόσμησης που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα (ΦΩΤΟ)

Για να γίνει το μπαλκόνι σας το πιο όμορφο της περιοχής

Τα Χριστούγεννα απέχουν μόνο 21 μέρες και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας. Όχι, όμως, με τους παραδοσιακούς τρόπους. Φέτος έχουμε να σας προτείνουμε εναλλακτικές ιδέες με στυλ και προσωπικότητα.

Μην ακολουθήσετε, λοιπόν, την κλασσική μέθοδο διακόσμησης που συναντάμε στα περισσότερα μπαλκόνια. Η κλασσική διακόσμηση προϋποθέτει γιρλάντες, φωτάκια στα κάγκελα και ενδεχομένως έναν ψεύτικο Άγιο Βασίλη είτε να κρέμεται από κάπου είτε να είναι τοποθετημένος στο δάπεδο.

Δείτε μερικές πρωτότυπες και εντυπωσιακές προτάσεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν για να κάνετε τους περαστικούς να στρέφουν το κεφάλι τους στο μπαλκόνι σας.Αντλήστε χριστουγεννιάτικες ιδέες και διαλέξτε εκείνες που νομίζετε ότι ταιριάζουν καλύτερα στον δικό σας χώρο. Δείτε τις προτάσεις που μας δίνει το reconsblog.gr

καλάθι

Χρησιμοποιήστε ένα παλιό καλάθι που ήδη έχετε και φτιάξτε το πιο όμορφο διακοσμητικό για το μπαλκόνι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικές μπάλες, φωτάκια και χοντρό σχοινί για να κρεμάσετε το καλάθι από το ταβάνι.

διακοσμητικά

Αν το μπαλκόνι σας έχει δύο τοίχους που σχηματίζουν γωνία, στηρίξτε ανάμεσά τους έναν κορμό και δέστε πάνω τους όμορφα στολίδια.

δεντράκια

Βάψτε όλες τις γλάστρες στην ίδια απόχρωση και γράψτε πάνω χαρούμενα χριστουγεννιάτικα μηνύματα με μπογιά.

μπαλκόνι

Ένα ή δύο μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι μια καλή ιδέα για να στολίσετε το τραπέζι του μπαλκονιού.

χρυσές γλάστρες

Με λίγο χρυσό σπρέι μπορείτε να μεταμορφώσετε μερικές από τις γλάστρες σας σε χριστουγεννιάτικες. Απλά φροντίστε να μην βάψετε όλες τις γλάστρες γιατί μετά τα Χριστούγεννα αυτό το χρώμα μπορεί να μην σας αρέσει τόσο.

καναπές

Το κόκκινο και το πράσινο είναι αδιαμφισβήτητα τα χρώματα των Χριστουγέννων. Διακοσμήστε, λοιπόν, το μπαλκόνι σας, χρησιμοποιώντας αυτές τις αποχρώσεις.

παγκάκι

Ένα μεγάλο κλαδί μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο του μπαλκονιού και να διακοσμηθεί με στολίδια. Για μια πιο εντυπωσιακή διακόσμηση δοκιμάστε να δέσετε σχοινάκια γύρω από γυάλινα βαζάκια και τοποθετήστε μέσα ρεσώ.

γλάστρες με χρυσόσκονη

Για μια χριστουγεννιάτικη εικόνα, προσθέστε λίγο χρυσόσκονη στις γλάστρες σας.

μεγάλη γλάστρα

Γεμίστε μια μεγάλη άδεια γλάστρα με γιρλάντες και πρασινάδα. Επιπλέον, βάλτε μερικές μπάλες και κλωνάρια για να φτιάξετε ένα ενδιαφέρον χριστουγεννιάτικο αντικείμενο για το μπαλκόνι ή τον κήπο.

γλάστρα

Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε ένα μεταλλικό κουβά τοποθετώντας μέσα κλωνάρια από έλατο, μπάλες, φωτάκια και μερικά ξύλα.

τάρανδοι

Με λίγο ξυλο και κλωνάρια μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο διακοσμητικό για το τραπέζι του μπαλκονιού: τάρανδοι.

κουκουνάρια

Τα κουκουνάρια είναι επίσης ένα αντικείμενο που χρησιμεύει πολύ στη διακόσμηση του σπιτιού αλλά και του μπαλκονιού τις ημέρες των Χριστουγέννων.

στεφάνι

Για να διακοσμήσετε τις καρέκλες στο μπαλκόνι, μπορείτε να φτιάξετε στεφάνια από πρασινάδα τα οποία θα δέσετε με κόκκινη κορδέλα στην πλάτη της καρέκλας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ