50+1 ιδανικές προτάσεις για το βραδινό ντύσιμο σας στα ρεβεγιόν θα λάμψετε χωρίς να γίνετε χριστουγεννιάτικο δέντρο (ΦΩΤΟ)

Για να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα

Οι γιορτές πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε για να λάμψουμε στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τι μπορούμε όμως να φορέσουμε τις γιορτινές αυτές ημέρες;

Από φορέματα και φούστες μέχρι παντελόνια και σορτς, όλα μπορούν να φορεθούν δημιουργώντας εκθαμβωτικά σύνολα για την Παραμονή! Με χρώματα όπως το κόκκινο, το μαύρο, το χρυσό και το ασημί να έχουν την κορυφαία θέση στις επιλογές που μπορούμε να κάνουμε στο βραδινό ντύσιμο για ρεβεγιόν, οι εμφανίσεις μας θα είναι άκρως σαγηνευτικές και αστραφτερές.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει ή σας κολακεύει. Το πράσινο, το ροζ και οι nude αποχρώσεις είναι επίσης πολύ συνηθισμένες για τις γιορτές.

Βρείτε λοιπόν το ιδανικό σύνολο για βραδινό ντύσιμο στο ρεβεγιόν μέσα από δεκάδες επιλογές και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Βραδινά φορέματα για την Παραμονή:

Βραδινό cocktail κόκκινο φόρεμα με μαύρο πουά καλσόν, μαύρα πέδιλα, μαύρη τσάντα και κοσμήματα από πέρλες

Τα βραδινά φορέματα έχουν μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Από τα μίνι και μίντι φορέματα σε πολλές διαφορετικές γραμμές και κοψίματα, μέχρι το εντυπωσιακά μακριά βραδινά φορέματα υπάρχουν αμέτρητες επιλογές. Βρείτε το ιδανικό για τον σωματότυπο σας, καθώς και το χρώμα που σας κολακεύει και κάντε μια εμφάνιση που θα κλέψει την παράσταση στο ρεβεγιόν. Οι παγιέτες, το βελούδο, το σατέν, ο ταφτάς, το chiffon και η μουσελίνα είναι μόνο μερικά από τα υλικά που μπορεί να είναι φτιαγμένο ένα φόρεμα για τις γιορτές.

Εξώπλατο εντυπωσιακό μίνι εφαρμοστό φόρεμα με πράσινο glitter και λεπτομέρειες από στρας

Σύνολα με φούστα για το ρεβεγιόν:

Οι φούστες είναι μια ακόμη από τις άκρως θηλυκές επιλογές που μπορείτε να κάνετε στο βραδινό ντύσιμο για το ρεβεγιόν. Επιλέξτε το ιδανικό στυλ και μήκος φούστας και δημιουργήστε εκπληκτικά σύνολα για τις γιορτές. Συνδυάστε μια απλή μίνι εφαρμοστή ή φουσκωτή φούστα με ένα φανταχτερό μπλουζάκι με παγιέτες είτε το αντίστροφο και κλέψτε τις εντυπώσεις. Ενδιαφέρουσα επιλογή βέβαια αποτελούν και τα σύνολα με midi φούστα. Ένα είδος φούστας πολύ κολακευτικό και trendy. Συνήθως οι φούστες αυτές είναι ψηλόμεσες και ταιριάζουν υπέροχα με εφαρμοστά μπλουζάκια, κορμάκια ή crop top. Τέλος, Υπάρχει πάντα και η επιλογή της μακριάς φούστας που μπορεί να δημιουργήσει εξίσου εκθαμβωτικά βραδινά σύνολα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μήκη φούστας μπορεί να είναι φτιαγμένα από σατέν, ταφτά, ύφασμα, τούλι ή παγιέτες.

Επίσημες ολόσωμες φόρμες για τις γιορτές:

Οι ολόσωμες φόρμες είναι μια πολύ ωραία επιλογή για βραδινό επίσημο ντύσιμο. Μακριές ή τύπου σορτς, οι ολόσωμες φόρμες μπορούν να σας κάνουν άκρως εντυπωσιακή. Επιλέξτε μια απλή με ιδιαίτερο κόψιμο ή κάποια στολισμένη με διακοσμητικά στοιχεία και φορέστε τη στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το μαύρο είναι η all time classic επιλογή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες και σε άλλα χρώματα.

Outfit με παντελόνι για το ρεβεγιόν:

Για τις γυναίκες όμως που προτιμούν τα παντελόνια υπάρχουν επίσης υπέροχες ιδέες συνόλων για το ρεβεγιόν. Από το chic business look μέχρι το σαγηνευτικό αστραφτερό σύνολο, το παντελόνι μπορεί να αποτελέσει μια όμορφη επιλογή. Επιλέξτε λοιπόν ένα απλό εφαρμοστό ή δερμάτινο παντελόνι και συνδυάστε το με ένα εντυπωσιακό μπλουζάκι. Εναλλακτικά δοκιμάστε να φορέσετε ένα κολάν με παγιέτες και μια πιο απλή μπλούζα. Αν πάλι δεν σας αρέσουν τα πολύ αστραφτερά σύνολα, μπορείτε να φορέσετε ένα παντελόνι με μια μπλούζα σε χρώματα της αρεσκείας σας και να στολίσετε το βραδινό σας σύνολο για το ρεβεγιόν με όμορφα κοσμήματα.

Υπέροχα σύνολα με σορτς για την Παραμονή:

Τέλος, αν σας αρέσει να αναδεικνύετε τα καλλίγραμμα πόδια σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα σορτς, όπως προτείνει το beaute την Κυριακή. Φορέστε το με ένα μπλουζάκι, ένα crop top ή πουκάμισο. Αν θέλετε μπορείτε να φορέσετε από πάνω και ένα σακάκι κλέβοντας τις εντυπώσεις. Οι παγιέτες και σε αυτή την περίπτωση τόσο στην μπλούζα, όσο και στο σορτσάκι μπορούν να κάνουν το σύνολο σας ακόμη πιο γιορτινό. Απαραίτητο όμως σε αυτή την περίπτωση είναι ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι, κατά προτίμηση γόβα ή πέδιλο.

Καλό θα είναι να έχετε υπόψιν σας πως η επιλογή ενός nude παπουτσιού, θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως τα πόδια σας είναι πιο μακριά.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ