Νίκος Χατζηνικολάου: Ο αριστούχος του Πολυτεχνείου γιος της αντιδημάρχου βρέθηκε νεκρός στο βυθό της θάλασσας

Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει το νησί της Ρόδου.

Ο επίλογος της αναζήτησης του 20χρονου Ροδίτη Νίκου Χατζηνικολάου γράφτηκε τα ξημερώματα, όταν στο λιμάνι της Καμείρου Σκάλας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στον βυθό. 

Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε οτι μέσα σε αυτό βρίσκονταν δυστυχώς και ο 20χρονος.  Αυτή την ώρα δύτες του λιμενικού σώματος, έχουν ξεκινήσει επιχείρηση ανέλκυσης του αυτοκινήτου και απεγκλωβισμού του νεαρού μέσα απο αυτό, ενώ στο σημείο σπεύδει και ο αρμόδιος εισαγγελέας. 

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, το αυτοκίνητο μαζί με τον 20χρονο ροδίτη, βρέθηκε σε απόσταση 10 περίπου μέτρων απο την αποβάθρα του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι αυτή την ώρα τι έγινε, καθώς τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας που συγκλονίζει τη Ρόδο εξετάζουν με μεγάλη προσοχή αλλά και σεβασμό στον ίδιο αλλά και στην οικογένεια του παιδιού, οι αρμόδιο αξιωματικοί του λιμενικού σώματος και της αστυνομίας της περιοχής μας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε στην Ιαλυσό  με το αυτοκίνητό του. Όταν η οικογένειά του είδε ότι πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς να επιστρέψει, ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές όπου και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. 

Στις έρευνες συμμετείχανν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος, καθώς επίσης και δεκάδες εθελοντές. Τελικά το αυτοκίνητο στον βυθό του λιμανιού της Καμείρου σκάλας εντόπισε ιδιώτης δύτης που συμμετειχε με τον πατέρα του παιδιού στις αναζητήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ