Συγκινητική ιστορία: Πήγε να συλλάβει τοξικομανείς και έφυγε έχοντας υιοθετήσει ένα αγέννητο κοριτσάκι... (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινεί η ιστορία του νεαρού αστυνομικού στο Νέο Μεξικό 

 Όταν ο  αστυνομικός Ryan Holets έλαβε εντολή να συλλάβει τοξικομανείς που ήταν έτοιμοι να κάνουν χρήση ηρωΐνης  σε ένα οικόπεδο, το λιγότερο που περίμενε ήταν να φύγει από εκεί έχοντας υιοθετήσει ένα αγέννητο κοριτσάκι.

Η ιστορία του νεαρού αστυνομικού στο Άλμπουρκι της πολιτείας του Νέου Μεξικό, συγκίνησε τις ΗΠΑ, όταν είδε το φως της δημοσιότητας. Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας του, ο Ryan Holets έλαβε μία κλήση για την παρουσία τοξικομανών σε ένα οικόπεδο, όπου προετοιμαζόντουσαν να κάνουν χρήση ηρωίνης.

Ο Holets τ έπιασε επ’ αυτοφώρο με τις σύριγγες τα τα λαστιχάκια ανά χείρας, ένα ζευγάρι άστεγων τοξικομανών, όταν συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα  ήταν έγκυος, και μάλιστα στον ένατο μήνα. "Θα σκοτώσεις το μωρό σου" της είπε ο Rayan, σύμφωνα με το αμερικάνικο cnn. "Γιατί το κάνεις αυτό"; "Πως τολμάς να με κρίνεις; Δεν έχεις ιδέα πόσο δύσκολο είναι αυτό" του απάντησε εκείνη.

Ο αστυνομικός, πήρε την απόφαση να υιοθετήσει το αγέννητο παιδί με την συγκατάθεση της μητέρας του. Μόλις ένα μήνα αργότερα, η τελευταία έφερε στον κόσμο τη μικρή Hope.

Το βρέφος, γεννήθηκε με αρκετά προβλήματα υγείας, ευτυχώς όχι σοβαρά, ενώ χρειάστηκε να παραμείνει στο μαιευτήριο, καθώς του έλειπε βάρος αλλά κι αρκετές βιταμίνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ