Ζώδια: Καλό Σαββατοκύριακο με απρόσμενες ειδήσεις και ξαφνικές χαρές!

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τα ξαφνικά είναι σίγουρα τα καλύτερα και αυτό το Σαββατοκύριακο μας το δείχνει με κάθε τρόπο! Ξαφνικές χαρές, απρόσμενες ειδήσεις και μηνύματα και ανέλπιστα χαρούμενα γεγονότα έρχονται , κυρίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!  Η Άντα Λεούση στο oroskopos.gr μας δίνει τις προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει από σήμερα, Κριέ, να πάρεις πρωτοβουλίες για κάποια σημαντικά θέματα που σε προβληματίζουν. Να δεις, ότι έτσι η ζωή σου θα αλλάξει σύντομα προς το καλύτερο. Αυτό που σε συμβουλεύω, είναι να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και θα καταλάβεις, ότι έχεις πραγματικά αρκετή δύναμη για να φέρεις τα πάνω κάτω

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια σχέδια που έχεις, Ταύρε, μπορεί να μην τελειώνουν ακόμα, αλλά δε χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Με τον Άρη από τον Σκορπιό να σε ευνοεί, ξεκινάει μια περίοδος που σου ανοίγει νέους δρόμους και καλύτερες μέρες. Ούτως ή άλλως, εσύ μπορείς πάντα να τα βγάζεις πέρα μια χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και σήμερα, Δίδυμε, θα επιδιώξεις να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Φρόντισε μόνο, να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε σειρά. Καλύτερα είναι, να απομακρύνεις πρόσωπα, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Καρκίνε μου, η μέρα σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα, ειδικότερα του παρελθόντος. Ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα επιβάλλεται να βρουν λύσεις άμεσα και τώρα είσαι σε θέση να βρεις τις καλύτερες. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του, το ίδιο και η εφευρετικότητά σου.

ΛΕΩΝ

Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, Λέων, μπορείς να πετύχεις καίρια και ουσιαστικά αποτελέσματα. Είσαι σε περίοδο, που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και το μέλλον ανοίγεται μπροστά σου λαμπρό. Προσπάθησε όμως να ξεκουραστείς, να βρεις τον εαυτό σου και να ανασυνταχτείς. Είσαι σε μεγάλη υπερένταση και αυτό δεν σε βοηθάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κινείσαι δυναμικά, Παρθένε, και με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα. Αυτή την περίοδο, μπορείς να αντιλαμβάνεσαι κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Γίνεται κύκλος συζητήσεων στο οικογενειακό σου περιβάλλον για αλλαγές που μπορεί να έρθουν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, Ζυγέ μου, θα αισθάνεσαι να σε απορροφούν η καθημερινότητα και τα προβλήματα που σε περιβάλλουν. Θα σου πρότεινα να δεις τη ζωή σου με πιο αντικειμενικό βλέμμα και θα συνειδητοποιήσεις, ότι εκείνο που εσύ θεωρείς βαρετό και λανθασμένο, είναι αυτό που άλλοι ακόμη προσπαθούν να κατακτήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική, Σκορπιέ, σε ό,τι έχει σχέση με ορισμένα σχέδια και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Αυτή την περίοδο, ξεκαθάρισε όσα δεν μπορούσες στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς αποτελεί εγγύηση ότι μέσα από αυτές θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα, Τοξότη, πρέπει να αρχίσεις να αποκτάς μια άλλη οπτική γωνία και να δεις τα πράγματα διαφορετικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στο κατώφλι μιας περιόδου, κατά την οποία θα μπορείς να πετύχεις με πολύ εύκολο τρόπο ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Φρόντισε, λοιπόν, να πράττεις το καλύτερο για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχεται μια περίοδος, Αιγόκερε, που θα είναι αρκετά ανατρεπτική και θα φέρει πολλά καλά… απρόοπτα! Αξιοποίησε την ημέρα σου σήμερα, για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα, υπολογίζοντας όμως λίγο παραπάνω χρόνο για αναπάντεχα γεγονότα, που μπορεί να προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάει μια περίοδος, Υδροχόε, που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Ο Άρης από τον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Πρόσεξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου καθώς τα άστρα δείχνουν, ότι τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, Ιχθύ μου, θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις την οριστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη ζωή σου, καθώς κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκύψουν, θα τα κάνουν πιο ενοχλητικά από κάθε άλλη φορά. Σε συμβουλεύω να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, να μην αλλάξεις κάποιο από τα σχέδιά σου και σε βεβαιώνω, ότι το μέλλον σου διαγράφεται πολύ θετικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ