Και τα πριγκιποπούλα του Μονακό σε χριστουγεννιάτικο στυλ κλέβουν την παράσταση των γαλαζοαίματων (ΦΩΤΟ)

Υπέροχες φωτογραφίες των μικρών γαλαζοαίματων στο Instagram

Οι λαμπερές φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας του Μονακό κάθε Χριστούγεννα είναι θέμα συζήτησης για τους απανταχού παρατηρητές της ζωής των γαλαζοαίματων. Και φέτος η πριγκίπισσα Σάρλιν έκανε τη διαφορά, με δύο υπέροχες φωτογραφίες των διδύμων Ζακ και Γκαμπριέλ που δημοσίευσε στο Instagram.

Έτσι η 39χρονη πριγκίπησσα έδωσε μια πρώτη γεύση από τα χριστουγεννιάτικα στιγμυότυπα της οικογένειας, στους φαν της. Τα δίδυμα που γιόρτασαν τα γενέθλια τους νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, κάθονται χαμογελαστά μπροστά στο υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας.

Ο μικρός Ζακ ακτινοβολεί γελαστός μπροστά στην κάμερα ντυμένος με άσπρο πουκάμισο και γκρι παντελόνι , ενώ η πανέμορφη αδερφή του Γκαμπριέλ είναι πραγματικά ακαταμάχητη, μέσα στο υπέροχο κόκκινο φουστάνι της.

Όπως αναφέρει η dailymail, ήταν μια συναρπαστική εβδομάδα για τα δίδυμα που γιόρτασαν τα τρίτα γενέθλια τους, σε ένα μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε από τους γονείς τους πρίγκηπα Άλμπερτ και πριγκίπισσα Σαρλίν.

Παρόλο που δεν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από το πάρτι, ο πρίγκιπας Άλμπερτ μίλησε γι' αυτό στο περιοδικό People. Διοργανώθηκε στο Ωκεανογραφικό  μουσείο με φίλους των παιδιών και της οικογένειας. 

Άντε και του χρόνου και καλές γιορτές!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ