Ποιοι διάσημοι και μη ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2 (BINTEO)

Το κάστιγκ είναι αυστηρό

Το Survivor 2 βρίσκεται προ των πυλών και οι υπεύθυνοι παραγωγής βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασίας. Μετά την επιτυχία του Survivor 1 η παραγωγή θέλει να ετοιμάσει κάτι ανάλογο και προχωράει πολύ επιλεκτικά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 70.000 ενώ οι υπεύθυνοι πραγματοποιούν ραντεβού στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν μία νέα ιδανική ομάδα Διασήμων που θα πάρει μέρος στον δεύτερο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού.

Το κάστινγκ της παραγωγής είναι αυστηρό, καθώς επιθυμία είναι ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης και όσοι θα πάρουν μέρος σε αυτόν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να ξεπεράσουν την προηγούμενη  επιτυχία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στο τελικό στάδιο για τη συμμετοχή τους και ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο είναι: Στέλιος Κρητικός, Άνθιμος Ανανιάδης, Κυριάκος Πελεκάνος (σ.σ. Κύπριος γυμναστής), Γιούρκας Σεϊταρίδης, Όλγα Φαρμάκη. Κάποια επιπλέον ονόματα που ακούγονται, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής, είναι οι: Γιάννης Βαρδής, Σάββας Πούμπουρας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ