"Κούρσα θανάτου" για την άτυχη διπλωμάτη στο Λίβανο - Οδηγός Uber ταξί την στραγγάλισε επειδή αντιστάθηκε στο βιασμό...

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 35χρονος ταξιτζής είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

O 35χρονος οδηγός της Uber Ταρίκ Χέσο, ο οποίος είχε συλληφθεί ως ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση τη Δευτέρα, ομολόγησε τη δολοφονία της ακολούθου της βρετανικής πρεσβείας στο Λίβανο.

Σύμφωνα με το λιβανέζικο πρακτορείο ΝΝΑ, ο Χέσο ομολόγησε ότι μετέφερε την Ρεμπέκα Ντάικς, στη συνέχεια επιχείρησε να τη βιάσει και όταν αυτή αντιστάθηκε, τη στραγγάλισε.

Το άψυχο κορμί της Ντάικς βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα σημείο αρκετά μίλια από το σημείο στο οποίο εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 35χρονος ταξιτζής είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η αστυνομία του Λιβάνου έφτασε στη σύλληψή του αξιοποιώντας τα βίντεο από κάμερες κυκλοφορίας που κατέγραψαν τον Χέσο να κινείται από τη Βηρυττό στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί της Ντάικς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ταξιτζής παρέλαβε την Βρετανίδα διπλωμάτη από μια γειτονιά της Βηρυττού γνωστή για τη νυχτερινή της ζωή.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, κινήθηκε προς τη γειτονία  στην οποία διέμενε η Ντάικς αλλά αντί να την αφήσει εκεί συνέχισε την κούρσα του μέχρι να φτάσει σε ένα απωμονομένο σημείο. Εκεί φέρεται να της επιτέθηκε και όταν αυτή αντιστάθηκε να την στραγγάλισε με ένα σκοινί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ