Η «μάχη» της παραμονής Πρωτοχρονιάς: Ο ΑΝΤ1 «χτυπά» ALPHA και ΣΚΑΪ με το πιο δυνατό του χαρτί

Η τηλεοπτική μάχη της Πρωτοχρονιάς θα δωθεί ανάμεσε σε τουλάχιστον 3 ιδιωτικά κανάλια που θα επιδιώξουν να αλλάξουν χρονιά με τα υψηλότερα δυνατά νούμερα τηλεθέασης... για να πάει καλά το 2018.

Αρχικά, ο ΣΚΑΪ, που αποφάσισε να καλέσει τους τηλεθεατές να κάνουν ρεβεγιόν με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, του οποίου η εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 31 του μήνα.

Οι τηλεθεατές θα αλλάξουν τον χρόνο παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους στο «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» -μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου- με τον ALPHA να μη μένει με σταυρωμένα τα χέρια.

Το κανάλι της Κάντζας μας επιφυλάσσει για την Παραμονή ένα special βραδινό εορταστικό επεισόδιο του «Νότα Μία» στο οποίο θα δώσουν το «παρών» στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη πρόσωπα του ALPHA που το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε ¨οπως η Κατερίνα Γερονικολού, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά.

Κίνηση-«ματ» ANT1

Με έναν άσσο στο «μανίκι» του ετοιμάζεται να παίξει ο ΑΝΤ1, ο οποίος σκοπεύει να βγάλει τον Αντώνη Ρέμο στην επάλξεις τηνώρα που θα αλλάζει ο χρόνος.

Το κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύει να αλλάξει χρονιά με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Late Night» στις επάλξεις, με μια εκπομπή η οποία θα ρίξει τίτλους έναρξης σαφώς νωρίτερα από το συνηθισμένο. Ο Ρέμος έχει ήδη «κλειδώσει», ωστόσο –σύμφωνα με το «Secret»- το κανάλι πασχίζει να εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του Βασίλη Καρρά αλλά και της Γλυκερίας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ