Χαμός στο Χόλιγουντ με τις δηλώσεις του Matt Damon: «Δεν είναι όλοι οι άντρες αρπακτικά»

Πολλές ήταν οι γυναίκες ηθοποιοί που απάντησαν στον Ντέιμον καταδικάζοντας τη στάση του, ανάμεσά τους η Μίνι Ντράιβερ και η Αλίσια Μιλάνο.

  Σε νέα του συνέντευξη, ο ηθοποιός ανέδειξε τη σημασία της αναφοράς και εκείνων των αντρών του Χόλιγουντ που δεν είναι θηρευτές και στην ανάγκη να μιλήσουν κι αυτοί.  

«Βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίσματος και αυτό είναι πολύ καλό, αλλά σκέφτομαι ότι ένα πράγμα για το οποίο δεν μιλάμε είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν κι ένα σωρό άντρες - η πλειοψηφία των αντρών που ξέρω εγώ- που δεν το κάνουν αυτό το πράγμα (σεξουαλική παρενόχληση) και των οποίων οι ζωές δεν πρόκειται να επηρεαστούν», είπε χαρακτηριστικά στο Business Insider.  

Ο Ντέιμον ρωτήθηκε επίσης αν θα εξακολουθούσε να δουλεύει με κάποιον που είναι γνωστός για σεξουαλική παρενόχληση.  

«Το είχα πάντα στο μυαλό μου», ανέφερε. «Εννοώ ότι δεν θα ήθελα να δουλέψω με κάποιον που το έκανε. Η ζωή είναι πολύ μικρή γι' αυτό. Όμως το ερώτημα για το αν κάποιος αντιμετωπίζει καταγγελίες εναντίον του, ξέρετε, είναι κατά περίπτωση.

Σε κάνει να λες "Τι συμβαίνει εδώ;"»   Επανέλαβε επίσης ότι δεν είχε καμία συμμετοχή σε οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής παρατυπίας.   «Αν πρέπει να δηλώσω κάτι για σεξουαλική παρενόχληση, δεν με νοιάζει, θα το δηλώσω, θα το είχα δηλώσει από πριν, δεν το κάνω και οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ξέρω δεν το κάνουν», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ