Συγκλονιστική η Μαρία Μενούνος: Τι έγραψε στις αποχαιρετιστήριες επιστολές προς τους αγαπημένους της λίγο πριν μπει στο χειρουργείο (ΦΩΤΟ)

Μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της με τον καρκίνο και για την επέμβαση στον εγκέφαλο

Η Μαρία Μενούνος πριν μπει στο χειρουργείο να κάνει την επέμβαση στον εγκέφαλο θέλησε να τακτοποιήσει τις "εκρεμμότητες" της, γράφοντας αποχαιρετιστήριες επιστολές στους αγαπημένους της.

 «Έγραψα επιστολές προς τον Κέβιν και τους γονείς μου. Τις έδωσα στον καλύτερό μου φίλο και του είπα: «Να τις παραδώσεις εάν μου συμβεί κάτι», είπε μιλώντας στο περιοδικό Women’s Health., που την έκανε εξώφυλλο στο τεύχος Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου

Φώτο: JEFF LIPSKY- Womens Health

«Στον μπαμπά μου έγραψα: Άκουσε, εάν βρεθώ στην άλλη πλευρά, θα ζήσω μία διαφορετική ζωή, και ίσως να μην μπορείς να καυχηθείς: «Κοιτάξτε τι καταπληκτικά πράγματα κάνει τώρα!». Δεν έχω τίποτα να αποδείξω πια. Απλώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνω βραχιόλια φιλίας στην Αφρική, αυτό θέλω να κάνω. Ελπίζω να εξακολουθήσεις να είσαι περήφανος για μένα και να με αγαπάς για αυτό που θα είμαι μετά από αυτό το ταξίδι, αλλά πρέπει να το κάνω».

Ευτυχώς η επέμβαση του περασμένου Ιουνίου «δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα», είπε η Μενούνος.

Φώτο: JEFF LIPSKY- Womens Health

«Οι γιατροί είπαν ότι αφαίρεσαν το 99,9% του όγκου», είπε και πρόσθεσε: «Ο δρ. Μπλακ επιβεβαίωσε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης και αν και αυτός ο τύπος όγκου μερικές φορές ξαναγεννιέται, είπε, για μένα, υπάρχει το πολύ 6 με 7% πιθανότητα να επιστρέψει».

Maria Menounos cover photo shoot

Φώτο: JEFF LIPSKY- Womens Health

Η 39χρονη πρώην παρουσιάστρια του E!News αποκάλυψε το πρόβλημα με την υγεία της τον Ιούλιο, έναν μήνα μετά την χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου. Η Μαρία Μενούνος στη συνέντευξη στο Women's Health δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας και να αποκαλύψει ότι υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκε πολύ. Δήλωσε ότι για την  επέμβαση δεν μίλησε ούτε στη μητέρα της, παρά μόνο τρεις μέρες πριν από το χειρουργείο, γιατί δεν ήθελε να την στενοχωρήσει.

Επίσης είπε ότι ο καρκίνος την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή της. Την έκανε να δει τον εαυτό της αλλιώς και να συνειδητοποιήσει ότι πολλά πράγματα τα έκανε λάθος. "Κατάλαβα ότι πολλές φορές μέχρι τώρα, δεν λειτουργούσα σαν άνθρωπος αλλά σαν μηχανή" είπε. Ο καρκίνος την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι ξόδευε πολύ χρόνο για τη δουλειά της και για τις κοινωνικές υποχρεώσεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

"Ήμουν ο τύπος: Γιατρός; δεν έχω χρόνο να πάω στο γιατρό", δήλωσε η Μενούνος. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ