5 ανήλικοι από 6 χρονών (!) ο μικρότερος βίαζαν για 5 μήνες 8χρονη στην Ινδία

Διεθνή αποτροπιασμό προκαλεί το άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης από την Ινδία.

Ένα αγόρι ηλικίας μόλις 6 ετών φαίνεται πως είναι μέλος μιας ομάδας που για πέντε μήνες βίαζε ένα κορίτσι 8 ετών. Στην αρρωστημένη ομάδα πέραν του συμμετείχαν επίσης άλλοι τρεις ανήλικοι, 9, 10 και 12 ετών, και ένας 18χρονος.

Τα βασανιστήρια του μικρού κοριτσιού αποκαλύφθηκαν όταν η 8χρονη παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι με αποτέλεσμα ο πατέρας της να την πάει σε γιατρό. "Ο πατέρας την πήγε στο γιατρο, ο οποίος μετά την εξέταση ζήτησε να έρθει στην κλινική και η μητέρα αφού κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν εμφανίστηκε και η μητέρα ο γιατρός τους αποκάλυψε ότι το παιδί τους είχε πέσει θύμα βιασμού" δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στους Times of India.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το κορίτσι και τα πέντε αγόρια ζούσαν στην ίδια περιοχή ενώ με τους τέσσερις ανήλικους πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 8χρονη τα πέντε αγόρια την πήγαιναν σε ένα διαμέρισμα και εκεί ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους ακόμα και στην ταράτσα.

"Αρχηγός" της ομάδας ήταν ο 18χρονος ο οποίος ξεγέλασε το μικρό κορίτσι με δέλεαρ λίγα γλυκά ώστε να την παγιδεύσει στο διαμέρισμα και εκεί να της επιτεθούν και οι πέντε μαζί.

Τα πέντε αγόρια κατηγορούνται για βιασμό και αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ