Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα ανανεωμένο & λαμπερό πρόσωπο: Θεραπείες ομορφιάς στις γιορτές

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα ανανεωμένο και λαμπερό πρόσωπο με τις πιο σύγχρονες θεραπείες ομορφιάς που σας προτείνει ο πλαστικός χειρουργός.
 

Οι γιορτές πλησιάζουν και εσείς θέλετε ν’ αποκτήσετε φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση; Η πλαστική χειρουργική προσφέρει άμεσες λύσεις και μάλιστα με μη επεμβατικούς τρόπους. Δείτε τι μας προτείνει ο πλαστικός χειρουργός Αποστόλης Γαϊτάνης, σύμφωνα με το iatropedia.gr.

Fillers Νέας Γενιάς
Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο. Τα νέα ενέσιμα διαθέτουν μεταξύ άλλων πολύ χαμηλές πιθανότητες παρενεργειών και εμφάνισης προβλημάτων και το αποτέλεσμα που δίνουν είναι φυσικό χωρίς να φαίνεται ότι έχουμε παρέμβει την περιοχή. Η νέα προηγμένη γενιά εμφυτευμάτων διαθέτει ενσωματωμένο αναισθητικό τοπικής δράσης (λυδοκαΐνη), επίσης έχει μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο, που μπορεί να φθάσει έως και τον ενάμιση χρόνο. Τέλος ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός.

Micro Botox για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα
Πρόκειται για μια διαφορετική χρήση του γνωστού υλικού που εφαρμόζεται στο μέτωπο, στα μάτια και στο λαιμό. Ο γιατρός κάνει με μια πολύ λεπτή βελόνα μικρές εγχύσεις, ώστε το botox να τοποθετηθεί επιφανειακά στο μυ. Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό, χωρίς τη γνωστή – ορισμένες φορές - «παγωμένη έκφραση». Η εφαρμογή του απαιτεί πολύ λίγο χρόνο και το αποτέλεσμα διαρκεί 5-6 μήνες. Επίσης για πρώτη φορά βελτιώνεται η περιοχή του λαιμού, με την χρήση του micro botox, όπου εκτός από τις επιφανειακές ρυτίδες βοηθά και στον καλύτερο σχηματισμό του.

Pixel Laser για ανάπλαση του δέρματος
Η δράση του pixel βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας. Το laser «χαρογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν ένδειξη προβλήματος, όπως ουλές, χαλάρωση ή λεπτές γραμμές. Με αυτήν τη μέθοδο, το περιβάλλον του γύρω ιστού παραμένει ανέπαφο και η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει δια της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που «χτυπά» η ακτίνα του pixel. Άμεσα, η όψη της επιδερμίδας αποκαθίσταται και δείχνει πιο νεανική και υγιής. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως συνιστώνται 2-3 εφαρμογές, οι οποίες απέχουν μεταξύ τους 3 εβδομάδες περίπου.

Extra tip: Ο συνδυασμός των παραπάνω θεραπειών προσφέρει το αποτέλεσμα μη χειρουργικού “facelift”, χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα με άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες σας

*Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ