Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας εύχεται "Καλά Χριστούγεννα"

Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας έδωσε στη δημοσιότητα τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της με το πορτραίτο, στο οποίο απεικονίζονται η πριγκίπισσα Βικτόρια, διάδοχος του θρόνου, ο πρίγκιπας Δανιήλ και τα παιδιά τους πριγκίπισσα Στέλλα και πρίγκιπας Όσκαρ σε ειδυλλιακό χιονισμένο τοπίο.

Η τετραμελής βασιλική οικογένεια φωτογραφήθηκε έξω από την κατοικία της, το παλάτι Haga στη Στοκχόλμη.

Σε αντίθεση με τις άλλες βασιλικές οικογένειες, για παράδειγμα της Αγγλίας που συνηθίζουν να κάνουν ίδιες ενδυματολογικές επιλογές, η πριγκίπισσα Βικτόρια φοράνε χειμερινά ρούχα. Από το χαμόγελό της φαίνεται ότι η πριγκίπισσα Στέλλα "πιάστηκε" από τον φωτογραφικό φακό να ρίχνει μία χιονόμπαλα στην κάμερα.

Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο Instagram με στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση στο χιονισμένο τοπίο. Στο βίντεο ο μικρός πρίγκιπας Όσκαρ παίζει με μια χιονόμπαλα και ολόκληρη η οικογένεια κάνει έλκηθρο στο χιόνι.

Η πριγκίπισσα Βικτόρια και η οικογένειά της είναι σε πνεύμα χριστουγεννιάτικων διακοπών. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στο Σουηδικό Πανεπιστήμιο Γεωπονικών Επιστημών όπου είδαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.
 

 

Kronprinsessparet, Prinsessan Estelle och Prins Oscar önskar god jul från Haga slott. Se hela julhälsningen på www.kungahuset.se: Kaffegruppen/Kungahuset.se #godjul #kronprinsessfamiljen #hagaslott

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kungahuset (@kungahuset) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ