Γιατί ο Σπύρος Σούλης επέλεξε μαύρες μπάλες για το δέντρο του; (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το περσινό δέντρο του Σπύρου να ήταν με μπλε, λευκές και ασημί μπάλες και στολίδια, αλλά φέτος επέλεξε να διακοσμήσει ένα φυσικό δέντρο με μαύρες μπάλες και μερικά ασημένια και κρυστάλλινα στολίδια. Για ποιο λόγο;

Το φετινό δέντρο του Σπύρου στο καινούριο του γραφείο είναι φυσικό με μαύρες μπάλες και υπέροχα ασημένια και κρυστάλλινα στολίδια. Ο Σπύρος επέλεξε μια πιο μίνιμαλ διακόσμηση ολοκληρώνοντας όμως τον στολισμό με λευκά φωτάκια. Ο λόγος που επέλεξε μαύρες μπάλες είναι επειδή:

Οι μαύρες μπάλες δείχνουν πιο μίνιμαλ Παλαιότερα συνηθίζαμε να βάζουμε στα δέντρα μας ένα σωρό διαφορετικά στολίδια με ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων. Τα λαμπάκια ήταν πάντα πολύχρωμα και οι μπάλες όσο το δυνατόν πιο φανταχτερές και πολύχρωμες. Πλέον τα δέντρα στολίζονται σε πιο μίνιμαλ γραμμές και οι μαύρες μπάλες είναι ιδανική επιλογή για ένα μίνιμαλ χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι μαυρες μπάλες είναι τάση Πολύς κόσμος, κυρίως στο εξωτερικό, στολίζει πλέον με μαύρες μπάλες και ασημί, χρυσά και γυάλινα στολίδια. Οι μαύρες μπάλες είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις των φετινών χριστουγέννων και θα παραμείνουν στη μόδα σίγουρα και την επόμενη χρονιά.

Έξτρα tip: Μήπως οι απλές μαύρες μπάλες σας φαίνονται λίγο «σκοτεινές»; Επιλέξτε μαύρες μπάλες με στρας, μπάλες που γυαλίζουν, ματ μπάλες, παίξτε με τις υφές και δημιουργήστε με αυτόν τον τρόπο ένα ακόμα πιο λαμπερό και όμορφο δέντρο.

Οι μαύρες μπάλες κάνουν τη διακόσμηση του δέντρου να δείχνει πιο ακριβή Ο Σπύρος στο  spirossoulis.com,  προτείνει να αγοράσετε φέτος μερικές οικονομικές μαύρες μπάλες (στο μαύρο χρώμα η αξία της μπάλας δεν φαίνεται τόσο εύκολα) φροντίζοντας κάθε χρόνο να αντικαθιστάτε κάποιες από αυτές με μερικές γυάλινες που δείχνουν ακόμα πιο ωραία πάνω σε ένα φυσικό ή τεχνητό δέντρο.

Το tip του Σπύρου για να αντέξει το φυσικό δέντρο φρέσκο για πολλές μέρες: «Φροντίστε να ψεκάζετε το δέντρο σας με νερό κάθε 2-3 μέρες. Για αυτό τον λόγο προτιμήστε λαμπάκια εξωτερικού χώρου που δεν έχουν πρόβλημα αν βραχούν. Βάλτε στον κορμό του δέντρου κάτω-κάτω βαμβάκι με νερό και φροντίστε να είναι πάντα νωπό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ