Στο... μικροσκόπιο ξανά η συμπεριφορά του Μαυρίδη - "Όποτε υπήρχαν κάμερες, έβγαζε υπερβολή" λέει ο Κωνσταντίνος Οροκλός

"Πάρα πολλοί άνθρωποι ήταν διαφορετικοί μπροστά στις κάμερες..."

O Κωνσταντίνος Οροκλός φιλοξενήθηκε σήμερα, Τετάρτη στο Πρωνό της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Ο πρώην, πλέον, παίκτης του Nomads μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μαυρίδη, τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την απόφαση να χαρίσει τον “μισθό” του για την ανακαίνιση πτέρυγας στο ΑΧΕΠΑ.

"Μου φαινόταν λίγο υπερβολικό όλο αυτό με τον Μαυρίδη γιατί δεν ήταν έτσι όλες τις ώρες. Ξαφνικά όποτε υπήρχαν μερικές κάμερες έβγαζε λίγο υπερβολή παραπάνω κι εκεί εγώ δεν ήθελα…  Πάρα πολλοί άνθρωποι ήταν διαφορετικοί μπροστά στις κάμερες. Γενικά άλλαζαν, αλλά φαντάζομαι μέχρι το τέλος θα άλλαξα κι εγώ" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Την απόφαση του Μαυρίδη για το ΑΧΕΠΑ δεν την ήξερα. Το έμαθα μια μέρα πριν που ήμασταν στο αμάξι και γυρίζαμε από ένα έπαθλο και μου το είπε. Του είπα ότι είναι πολύ αντρικό και τίμιο. Είναι βέβαια άλλο το τι θα κάνει το μισθό που έχει κανονίσει και άλλο το πώς διαχειρίζεται και παίζει ένα παιχνίδι. Μου είπαν οι φίλοι μου ότι είχε κλάψει πολλές φορές. Εγώ δεν τον είχα δει να κλαίει" κατέληξε ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ