Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη- Η μητέρα του ήταν σε κώμα για 14 χρόνια ύστερα από τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη και τραγική σύμπτωση

Καμιά φορά η ιστορία και η ζωή επαναλαμβάνονται με τραγικό τρόπο και η μοίρα έπαιξε ένα απίστευτο παιχνίδι στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη που δίνει μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπείο της Βούλας, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων.

Μιλώντας στην εκπομπή, "Μίλα" της Τατιάνας Στεφανίδου, το 2011, ο δημοφιλής πρώην παρουσιαστής  του "Mega Star"  είχε αποκαλύψει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την μητέρα του, η οποία ήταν σε κώμα για 14 χρόνια ύστερα από τροχαίο: " Κάτα τη διάρκεια των διακοπών της στην Κέρκυρα, έπεσε από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της… Έπι έξι μήνες ήταν στην ενταντική, υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα, και για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση", είχε αναφέρει.

Για το πως περάσαν αυτά τα 14 χρόνια, εξομολογήθηκε: "Δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, απλώς κάποιες στιγμές αισθανόμαστε ότι ίσως μας καταλαβαίνει. Πολύ συχνά, την πήγαινα στη θάλασσα, γιατί ένιωθα ότι της έκανε καλό…Μέσα από δικές μου γνωριμίες, τόσο στην Αμερική όσο και στην Γερμανία μίλησα με πάρα πολλούς γιατρούς. Όλοι μου ανέφεραν ότι η επιστήμη δεν είχε φτάσει ακόμη στη δυνατότητα μεταμόσχευσεις εγκεφάλου και πως μόνο ο Θεός μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον της. Είχε πλήρη αναπηρία".

Είχε επίσης παραδεχθεί ότι σε όλη αυτή την περίοδο της μιλούσε: "Πολλές φορές. Και πίστευα ότι, κοιτώντας τη στα μάτια, της έδινα ερεθίσματα για να μπορέσει να επανέλθει. Χωρίς να το ξέρω, αισθανόμουν ότι ένιωθε όσα τις έλεγα".

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης νοσηλεύεται σε καταστολή στο Ασκληπείο της Βούλας  με τα επόμενα 24ωρα να κρίνονται εξαιρετικά κρίσιμα, καθώς οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν προκειμένου να δουν πως ανταποκρίνεται και να αξιολογήσουν εκ νέου της υγείας του.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μοτοσικλέτα του τα ξημερώματα της Κυριακής. Στο πλευρό του βρίσκονται πάντα η σύζυγός του, η οικογένεια και οι φίλοι του, ενώ η περιπέτειά του έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Με πληροφορίες από το TLife

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ