Την "τσουρούφλισε" ο λογαριασμός του ρεύματος- Καλείται να πληρώσει 284 δισεκατομμύρια δολάρια!! (ΦΩΤΟ)

Έπαθε σοκ η γυναίκα από την Πενσυλβανία

Κανείς δεν μπορεί να αδικήσει την Mary Horomanski που ένιωσε να τη "χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα" όταν μπήκε on line να τσεκάρει το λογαριασμό του ρεύματος και είδε ότι πρέπει να πληρώσει πάνω από 284 δισ. δολάρια! Έπαθε σοκ. 

Σίγουρα η 58χρονη Mary δεν περίμενε ότι ο λογαριασμός της για το σπίτι της στο Έρι της Πενσυλβανίας θα ήταν τόσο μεγάλος. «Τα μάτια μου πετάχτηκαν έξω από το κεφάλι μου» είπε στην εφημερίδα Go-Erie  «Είχαμε βάλει χριστουγεννιάτικα φωτάκια και αναρωτιόμουν αν κάναμε κάτι λάθος», συμπλήρωσε.

H Mary Horomanski έπρεπε να πληρώσει αυτό το αστρονομικό ποσό μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 ενώ την πρώτη δόση ύψους 28.156 δολαρίων  έπρεπε να  την καταβάλει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Η γυναίκα επικοινώνησε αμέσως με το γιο της σοκαρισμένη και εκείνος με τη σειρά του επικοινώνησε με την εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος   την Penelec, για να διαπιστωθεί ότι τελικά επρόκειτο για λάθος,

Ο πραγματικός λογαριασμός που έπρεπε να πληρώσει η  κυρία Horomanski, ήταν μόλις 284.46 δολάρια. 

«Δεν μπορώ να θυμηθώ να είδα ποτέ λογαριασμό δισεκατομμυρίων δολαρίων» ανέφερε  εκπρόσωπος  της εταιρείας στην Go-Erie.   «Εκτιμούμε την προθυμία του πελάτη μας να επικοινωνήσει μαζί μας σχετικά με το λάθος». δήλωσε. 

Η κυρία Horomanski, δήλωσε ότι ύστερα από αυτό το λογαριαμσό ζήτησε ένα διαφορετικό δώρο Χριστουγέννων από το γιο της. Του ζήτησε να την πάει σε έναν καρδιολόγο για να παρακολουθεί την καρδιά της! Δεν την αδικούμε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ