Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για παίκτη του Nomads - Επέστρεψε από το Παλαουάν και λίγες μέρες μετά "έφυγε" ο πατέρας του...

"Πατέρα μου καλό σου ταξίδι… Σε ευχαριστώ για την ζωή που μου έδωσες"

Πολύ δύσκολες θα είναι οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων για τον παίκτη που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος "έχασε" τον πατέρα του και βύθισε σε πένθος την οικογένειά του. Ο κομμωτής του Nomads ενημερώθηκε για την άσχημη κατάσταση της υγείας του μπαμπά του ενώ ήταν μέσα στο παιχνίδι και λίγες ώρες αργότερα έχασε στο αγώνισμα και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο ίδιος έδειξε μεγάλη δύναμη καρδιάς μέσα στο παιχνίδι και δεν επέτρεψε σε κανέναν να τον λυπηθεί, γεγονός που σχολίασαν θετικά και οι συμπαίκτες του.

Για το δυσάρεστο γεγονός, όπως αναφέρει το Peoplegreece ενημέρωσε ο ίδιος ο Λευτέρης με μια ανάρτηση στα social media. Ο Λευτέρης ανέβασε μια φωτογραφία με τον μπαμπά του να ψαρεύει και έγραψε

 

Πατέρα μου καλό σου ταξίδι...Σε ευχαριστώ για την ζωή που μου έδωσες!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Paraskevas (@lefteris.paraskevas) στις

"Πατέρα μου καλό σου ταξίδι… Σε ευχαριστώ για την ζωή που μου έδωσες!". Ανάμεσα στα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης απάντησε και η Αποστολία Ζώη η οποία έγραψε στον πρώην συμπαίκτη της "Καρδούλα μου συλλυπητήρια..Καλό παράδεισο να έχει..Δε θα ξεχάσω ποτέ με πόση αξιοπρέπεια αντιμετώπισες τα άσχημα νέα την μέρα που σου ανακοίνωσαν την κατάσταση και πόση δύναμη έδειξες για να μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου τις επόμενες μέρες μέχρι την επιστροφή σου στην αγκαλιά του. Κουράγιο φίλε μου..Είμαι δίπλα σου".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ