Good news: Γενναίες εκπτώσεις έρχονται στη ΔΕΗ - Ποιους θα επηρεάσουν & ποιοι τις δικαιούνται...

Εντός της ημέρας αναμένεται η υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης για το νέο Κοινωνικό Τιμολόγιο του ρεύματος, που θα φέρει γενναίες εκπτώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης ανέφερε ότι θα υπάρχουν πλέον δύο κατηγορίες κοινωνικού τιμολογίου.

Στην πρώτη κατηγορία θα ανήκουν όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια του Κοινωνικού Μερίσματος και στη δεύτερη όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρξει έκπτωση 34%, για όσους δηλαδή ήταν δικαιούχοι Κοινωνικού Μερίσματος και η έκπτωση θα φτάσει στο 70% για τους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι δικαιούχοι, είτε ανήκουν στην κατηγορία όσως πήραν το Κοινωνικό Μέρισμα, είτε είναι δικαιούχοι Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους στο Κοινωνικό Τιμολόγιο του ρεύματος μέσα στον Ιανουάριο του 2018.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ