Επιμένει ο Αλεξάνδρου για τη "διπροσωπία" του Μαυρίδη: "Μας είχε πει από την πρώτη βδομάδα τον σκοπό του στο Nomads..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε από την παρουσιάστρια και την παρέα της για τη συμμετοχή του στο Nomads.

Ειδικότερα, για τον Γιώργο Μαυρίδη εξήγησε: "Ο Γιώργος είχε όλα τα φόντα και τις ικανότητες να πάρει το παιχνίδι, το χρηματικό έπαθλο και να το χρησιμοποιήσει όπως εκείνος θέλει. Τώρα, αν αυτός επέλεξε να κάνει διαφορετικά πράγματα, τα οποία εγώ δεν γνωρίζω… Εγώ τον γνώρισα τις πρώτες δύο εβδομάδες να κάνουμε χαβαλέ, να μας εκμυστηρεύεται και να του εκμυστηρευόμαστε πράγματα… Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι έχει στο κεφάλι του ένας άνθρωπος και μπορεί να μην περνάει όμορφα στο παιχνίδι, αποτραβιέσαι κι εσύ".

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης αποκάλυψε πως «Μας το είχε πει την πρώτη εβδομάδα και του λέμε ΟΚ, τέλος. Μας το είχε πει".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ