Η Caitlyn Jenner παρουσιάζει τη βίλα της στο Μαλιμπού στο κορυφαίο περιοδικό διακόσμησης AD (ΦΩΤΟ)

Και είναι υπέροχη!

Η τηλεπαρουσιάστρια Κέιτλιν Τζένερ άνοιξε τις πόρτες του υπέροχου σπιτιού της στους συντάκτες του κορυφαίου περιοδικού διακόσμησης AD, και τους ξενάγησε στους βασικούς χώρους δηλαδή στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα. Οι έμπειροι συντάκτες φρόντισαν να μάθουν τα πάντα για την προέλευση επίπλων και ... χαλιών.

Η βίλα της Κέιτλιν Τζένερ βρίσκεται στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και είναι πραγματικά πολύ καλόγουστη. Χρειάστηκε αρκετός κόπος και αρκετά χρήματα , αλλά το αποτέλεσμα τα άξιζε και τα δύο.

Με εκπληκτική θέα στον ωκεανό και στο βουνό (και έναν καναπέ 12 μέτρων από τη Homenature), το μονοχρωματικό σαλόνι της Κέιτλιν Τζένερ προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους της. Οι αιθέριες κουρτίνες από τη Diamond Foam & Fabric και ένα μαροκινό χαλί από τη Silk Road Oriental Rugs μαλακώνουν τις μοντέρνες γραμμές του δωματίου. Οι ξαπλώστρες που καλύπτονται από  μαλλί του Θιβέτ δένουν αρμονικά με  το χώρο και είναι από την Loft Thirteen και ο πολυέλαιος είναι από τον Lindsey Adelman.

Μία μεγάλη ασιατική ντουλάπα από τη Shine by S.H.Oείναι το σημείο αναφοράς στην κρεββατοκάμαρα της Κέιτλιν Τζένερ. 

Το μεγάλο  κρεβάτι και τα λαμπατέρ χαλαζία στο υπνοδωματίο προέρχονται από την Homenature,  ενώ τα επενδυμένα εσωτερικά με χρυσό ξύλο κομοδίνα είναι από τη Shine by S.H.O

Το μοντέρνο σπίτι της Τζένερ βρίσκεται σκαρφαλωμένο πάνω σε λόφους με υπέροχη θέα και φόντο στο Μαλιμπού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ