Ταϊλάνδη: Γύρισε σπίτι του και η οικογένεια του τον αντιμετώπισε σαν φάντασμα.... Τον είχαν αποτεφρώσει 7 μήνες πριν! (ΦΩΤΟ)

Ο νεκρός "αναστήθηκε" και επέστρεψε στο σπίτι 7 μήνες μετά .... την κηδεία του

Όταν επιστρέφεις στο σπίτι σου μετά από δύο χρόνια στην διάρκεια των οποίων δεν έχεις δώσει σημεία ζωής, δεν περιμένεις και τη θερμότερη υποδοχή του κόσμου, αλλά να σε αντιμετωπίζουν όλοι σαν φάντασμα; Αυτό δεν μπορείς να το φανταστείς.

Μια οικογένεια στην Ταϊλάνδη  έπαθε το σοκ της ζωής της στις 17 Δεκεμβρίου, όταν ο άντρας που είχαν αποτεφρώσει 7 μήνες πριν εμφανίστηκε στην πόρτα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ο 44χρονος Σακόρν Σατσέεβα, είχε φύγει από το σπίτι του στο Μπαν Λάο Φάι της Ταϊλάνδης πριν από δύο χρόνια και εργαζόταν σε αλιευτικό σκάφος σε άλλο μέρος της χώρας. Στο διάστημα αυτό δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια του.  Φυσικά όταν επέστρεψε δεν περίμενε ότι θα τον υποδεχθούν με "ανοιχτές αγκάλες" αλλά αυτό που έγινε ήταν πραγματικό σοκ για εκείνον. 

Η οικογένεια του τον αντιμετώπισε σαν να ήταν φάντασμα. Όταν πέρασε την πόρτα του σπιτιού του, τον άγγιζαν για να δουν αν είναι αληθινός. Μετά το πρώτο σοκ του εξήγησαν ότι γι' αυτούς τους τελευταίους 7 μήνες ήταν νεκρός και μάλιστα του είχαν κάνει και κηδεία!

Τον Μάιο  η αστυνομία επικοινώνησε με την οικογένεια για να τους ενημερώσει ότι ο 44χρονος πέθανε στο δωμάτιο που νοίκιαζε από νόσο του πεπτικού συστήματος και πρέπει να πάνε να πάρουν τη σορό του . Όταν η οικογένεια πήγε στο νεκροτομείο για να αναγνωρίσει το πτώμα , ήταν σχεδόν αγνώριστο. 

Ένας ξάδελφός του επεσήμανε μάλιστα ότι η οδοντοστοιχία του ήταν διαφορετική, αφού από ο Σατσέεβα είχε χάσει παλαιότερα τα δύο μπροστινά του δόντια . Όμως παρά τις ενστάσεις τους ένας αξιωματούχος τους είπε να πάρουν τη σορό στο σπίτι. Η οικογένεια αφού πείστηκε ότι δεν μπορεί να κάνουν λάθος οι Αρχές του έκαναν θρησκευτική κηδεία προτού στείλουν στο αποτεφρωτήριο τη σορό του (μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο σε ποιον ανήκε).

Ο 44χρονος όπως αναφέρει η odditycentral αφού κατάλαβε γιατί έπαθαν σοκ όταν τον είδαν, τους εξήγησε ότι εργαζόταν σ’ ένα αλιευτικό σκάφος κι ότι κατά τη γνώμη του κάποιος εργάτης από τη Μιανμάρ του έκλεψε την ταυτότητα και το έσκασε. Ο Σατσέεβα δήλωσε αργότερα την απώλεια στην αστυνομία κι έβγαλε νέα ταυτότητα. Αλλά μόνον όταν έφυγε από τη δουλειά του και γύρισε στο σπίτι του έμαθε ότι οι δικοί του τον θεωρούσαν νεκρό.

Η μόνη του έγνοια τώρα είναι να πείσει τους υπεύθυνους του ληξιαρχείου ότι είναι πράγματι ζωντανός, αφού στα αρχεία τους εμφανίζεται ως νεκρός από τις 18 Μαϊου του 2017.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ