Το καλύτερο δώρο για 19χρονο από το Αγρίνιο- Η αγαπημένη του Τζένιφερ Χάτσον του απάντησε με προσωπικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πιο ευχάριστη έκπληξη της ζωής του!

Fun Club όπως φαίνεται έχει δημιουργήσει η διάσημη ερμηνεύτρια Τζένιφερ Χάντσον στην περιοχή του Αγρινίου και μάλιστα αξιοποιώντας ένα πολύ καλό δίκτυο δημοσίων σχέσεων που διαθέτει, δεν αφήνει τους θαυμαστές της παραπονούμενους…

Συγκεκριμένα, δίαυλο επικοινωνίας με την πασίγνωστη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό  φαίνεται να έχει ανοίξει ένας ακόμη 19χρονος θαυμαστής της από το Παναιτώλιο του Δήμου Αγρινίου!

Σύμφωνα με το agrinio press o νεαρός Γιώργος Γιγκλάς από τον περασμένο Μάρτιο έχει ξεκινήσει να επικοινωνεί με τον μάνατζερ της βραβευμένης με Όσκαρ  και Γκράμι star μέσω instagram, ενώ τον Οκτώβριο αυτή η επικοινωνία του επιφύλασσε μία μοναδική έκπληξη.

 



Έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον μάνατζερ και αφού εκείνος τον ρώτησε ποια είναι τα αγαπημένα του τραγούδια της Αμερικανίδας ερμηνεύτριας («Spotlight» και «I’m telling you»), δύο περίπου ώρες αργότερα έλαβε ένα βιντεοσκοπημένο προσωπικό μήνυμα από την ίδια, με το οποίο ουσιαστικά τον προσκαλεί να την ακούσει από κοντά και τον ευχαριστεί για την αγάπη και την υποστήριξή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ