Γυμναστήριο με πελάτες την Τζούλια Ρόμπερτς & τον Τομ Κρουζ : Το 2018 θα κάνουν γυμνοί τα προγράμματά τους (ΦΩΤΟ)

Έρχονται τα πρώτα προγράμματα "γυμνής γυμναστικής" με διάσημους πελάτες

 Το να ξεκινήσει κανείς γυμναστική αμέσως μετά τις γιορτές θεωρείται.... δύσκολη αποφάση και τώρα ένα γυμναστήριο στο Σόχο της Νέας Υόρκης την κάνει δυσκολότερη. Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν θα έπαιρνε κάποιος εύκολα την απόφαση να γυμναστεί εντελώς γυμνός εκτός αν ήταν πολύ τολμηρός.

 Το γυμναστήριο Hanson Fitness, είναι πασίγνωστο γυμναστήριο, το οποίο μάλιστα έχει αρκετούς διάσημους πελάτες  όπως η Rihanna, η Julia Roberts και ο Tom Cruise,  οι οποίοι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του γυμναστηρίου, θα συμμετέχουν στα γυμνά μαθήματα ατομικής γυμναστικής που θα ξεκινήσουν το 2018.

Foto: Hanson Fitness -web site

Η πρώτη γυμνή προσωπική προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου στις 6μμ. Στη συνέχεια στο γυμναστήριο όπως αναφέρει η Mirror, θα πραγματοποιούνται τρεις συνεδρίες γυμνής γυμναστικής την εβδομάδα. Μία για άντρες , μία για γυναίκες και μία μικτή.

Οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου υποστηρίζουν πως η γυμνή άσκηση έχει πολλά οφέλη για την υγεία, καθώς «επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και απελευθερώνει ενδορφίνες λόγω της βιταμίνης D από το ηλιακό φως», ενώ ταυτόχρονα μπορεί κανείς να βλέπει άμεσα πόσο σωστά κάνει τις ασκήσεις.   

 

Ο ιδρυτής της εταιρείας Harry Hanson δηλώνει ότι  τα μαθήματα φιλοδοξούν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση για το σώμα και να κάνουν τους συμμετέχοντες να νιώθουν άνετα και όμορφα όταν είναι γυμνοί.    «Η γενικότερη φιλοσοφία μας διασφαλίζει πως τα μέλη μας θα αποκτήσουν το τέλειο σώμα και τα προγράμματα χωρίς ρούχα δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό. Εκτός από τα οφέλη στην υγεία, θα μπορέσουν με αυτόν τον τρόπο να κάνουν και λίγη πλάκα στην διάρκεια της διαδικασίας», επισημαίνει ο ίδιος 

Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση του γυμναστηρίου στο facebook, , τα συγκεκριμένα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν μια άσκηση για όλο το σώμα και περιλαμβάνουν μια σειρά ασκήσεων με βάρη για γλουτούς, πόδια αλλά και τον κορμό. 

Πάντως όσοι δεν είναι αρκετά "γενναίοι" για να γυμναστούν με .... αδαμιαία περιβολή, μπορούν να φορέσουν εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ