Αποκαλύψεις φωτιά: Δεν κοιμούνται μαζί Μελάνια - Τραμπ, η Ιβάνκα θέλει να γίνει πρόεδρος & ο Ντόναλτ φοβόταν δηλητηρίαση

Ένα νέο βιβλίο σχετικά με τη διοίκηση του Τραμπ, έφερε στο φως πλήθος εκρηκτικών αναφορών για αψιμαχίες και οργανωτικό χάος στο επίκεντρο της αμερικανικής προεδρίας.  

Το "Φωτιά και μανία: Στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου του Τραμπ" από τον Μάικλ Γουολφ, πρώην αρθρογράφο της Guardian και βιογράφο του Ρούπερτ Μέρντοχ, κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά τα αποσπάσματα που δημοσιεύθηκαν προκαλούν ήδη μεγάλη αίσθηση.  

Μεταξύ άλλων, το βιβλίο αποκαλύπτει ότι ο Στιβ Μπάνον, πρώην επικεφαλής της καμπάνιας του Τραμπ, πίστευε πως μια συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ Jr., του Τζάρεντ Κούσνερ και του Πολ Μάναφορτ με Ρώσους που θα έδιναν ενοχοποιητικές πληροφορίες για την Χίλαρι Κλίντον, ήταν προδοσία και «μη πατριωτική κίνηση». Ο Μπάνον εκτιμά πως ο αμερικανός πρόεδρος γνώριζε για τη συνάντηση  με τους εμπλεκόμενους Ρώσους, κάτι που ο Τραμπ αρνείται σθεναρά.  

Ο συγγραφέας αναφέρει μια συζήτηση μεταξύ του προέδρου και του Μέρντοχ σχετικά με τη μεταναστευτική πολιτική και πώς αυτή κατέληξε άσχημα με τον μεγιστάνα των MME να αποκαλεί τον Τραμπ |έναν γαμημένο ηλίθιο|.   Το βιβλίο αναφέρει επίσης πως κόρη και ο γαμπρός του προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ και Τζάρεντ Κουσνέρ, φέρονται να έκαναν συμφωνία για το ποιος από τους δύο θα προορίζονταν για πρόεδρος στο μέλλον. "Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος δεν θα ήταν η Χίλαρι Κλίντον. Θα ήταν η Ιβάνκα", αναφέρει το βιβλίο. 

Όπως αναφέρει η Lifo, κανείς στην καμπάνια Τραμπ δεν πίστευε πως θα κερδίσουν την προεδρία, γράφει ο Γουόλφ για τις τελευταίες μέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση. Οι περισσότεροι, συμπεριλαμβανομένου του Τραμπ, το έβλεπαν ως μοχλό για την καριέρα του στην τηλεόραση ή την πολιτική. "Η Μελάνια Τραμπ ήταν τρομοκρατημένη από την προοπτική της νίκης. Όταν την εκλογική νύχτα, έγινε αντιληπτό ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να νικήσει την Κλίντον η Μελάνια ξέσπασε σε δάκρυα που όμως δεν ήταν χαράς", αναφέρει το βιβλίο.  

Η πρώτη ταξιδιωτική οδηγία για απαγόρευση εισόδου των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ που προκάλεσε χάος και διαμαρτυρίες στα αεροδρόμια, προκάλεσε και αμηχανία μεταξύ του προσωπικού του Λευκού Οίκου, γράφει το βιβλίο. Σε ένα άλλο απόσπασμα, ο Tραμπ φέρεται να αναφέρθηκε στη μυστική υπηρεσία για το αν θα μπορούσε να έχει κλειδαριά στην κρεβατοκάμαρά του και είπε στο προσωπικό πως θα ξέστρωνε ο ίδιος το δικό του κρεβάτι και θα άφηνε τα σεντόνια του στο πάτωμα. Ο συγγραφέας λέει επίσης ότι ο πρόεδρος, ο οποίος είναι γνωστός ότι φοβάται το ενδεχόμενο του να τον δηλητηριάσουν, είχε διατάξει να μην αγγίζει κανείς την οδοντόβουρτσα του.  

Πάντως εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ δήλωσε όλο νόημα πως με όλα όσα αναφέρονται στο βιβλίο, είναι ξεκάθαρο πως θα πωληθεί στο τμήμα μυθιστοριογραφίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ