Ο δάσκαλος φοβήθηκε τον διασυρμό για την ανήθικη συνήθεια του & δολοφόνησε τη γυναίκα του και τους 3 γιους του

Υπό τον φόβο των αποκαλύψεων σχετικά με την αδυναμία του δασκάλου για την πορνογραφία έλαβε χώρα το θλιβερό φονικό στο σπίτι της οικογένειας στο Co Cavan της Ιρλανδίας.

Λίγο πριν διαπράξει το έγκλημα, ο Άλαν Χόου είχε συλληφθεί να αυτοϊκανοποιείται βλέποντας πορνό στο laptop του στο σχολείο όπου ήταν αναπληρωτής διευθυντής.

Μη μπορώντας προφανώς να αντέξει τον διασυρμό που θα ακολουθούσε γύρισε στο σπίτι του και σκότωσε την επίσης δασκάλα γυναίκα του Κλόνταχ και τα 3 τους παιδιά, τον Λίαμ 13 ετών, τον Νάιαλ 11 ετών και τον Λάιαν 6 ετών.

Τους δολοφόνησε με μαχαίρι και με τσεκούρι ενώ ένα από τα θύματα του, το στραγγάλισε. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε, όπως γράφει η "Mirror". Οι εικόνες από τις κηδείες των θυμάτων είχαν συγκλονίσει ολόκληρη την χώρα.

Το ειδεχθές έγκλημα είχε γίνει στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε συγκλονίσει τον κόσμο όμως τώρα αποκαλύφθηκαν τα κίνητρα του δασκάλου - φονιά.

Τα μέσα ενημέρωσης της Ιρλανδίας έφεραν στο φως το "βρώμικο" μυστικό του Άλαν Χόου που αντιμετώπιζε μακροχρόνιο πρόβλημα με την πορνογραφία και μάλιστα είχε επισκεφθεί και ψυχίατρο πριν το έγκλημα.

Σε κάποια από τις επισκέψεις του μάλιστα στον ψυχίατρό, είχε εξομολογηθεί πως: "ο κόσμος νομίζει ότι είμαι από τους πυλώνες της τοπικής κοινωνίας. Αν γνώριζαν..." Ο δάσκαλος πριν αυτοκτονήσει είχε αφήσει σημείωμα στην πίσω πόρτα του σπιτιού, στην οποία είχε γράψει: "παρακαλώ μην μπείτε, καλέστε την αστυνομία".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ