Ακολουθώντας τα βήματα του Τζιάνι Βερσάτσε - Ή μάλλον... μένοντας στην πολυτελή βίλα του - Δείτε τις εντυπωσιακές φώτο

Η υπέροχη έπαυλη του Βερσάτσε έγινε ξενοδοχείο

Το να επισκεφτεί κανείς και να μείνει στο υπέροχο σπίτι του Ιταλού μαικήνα της μόδας Τζιάνι Βερσάτσε, από μόνο του έχει ενδιαφέρον. Όταν αυτό το σπίτι συνδέεται με μια πολύκροτη ιστορία δολοφονίας που έγινε σήριαλ , τότε η ιδέα... γίνεται συναρπαστική!

Οι θεατές της σειράς «American Crime Story» που θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου και  είναι αυτή τη σεζόν αφιερωμένη στη ζωή και το θάνατο του Τζιάνι Βερσάτσε, έχουν  τώρα την ευκαιρία να ακολουθήσουν από κοντά τα βήματά του και να δουν το σπίτι στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στη Φλόριντα του Μαϊάμι.

 

 

Η σειρά που ασχολείται τόσο με τη δολοφονία του Ιταλού μόδιστρου, από τον Andrew Cunanan, όσο και με την μετέπειτα τύχη του δολοφόνου, γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην πολυτελή έπαυλη του Βερσάτσε στο Μαϊάμι. Σύμφωνα με το Observer, το υπερπολυτελές σπίτι μετατράπηκε σε ένα πανέμορφο μπουτίκ ξενοδοχείο, που... σε ότι αφορά την πολυτέλεια και την αισθητική είναι αντάξιο της ιστορίας, της οικίας Βερσάτσε.

 Το ξενοδοχείο, The Villa Casa Casuarina, όπως ονομάζεται τώρα αποτελεί ήδη πόλο έλξης πολλών τουριστών, που θέλουν να ζήσουν όχι μόνο την ατμόσφαιρα μυστηρίου, στο χώρο που πραγματοποιήθηκε ένα έγκλημα, (η δολοφονία του Βερσάτσε), αλλά και να δουν από κοντά το σπίτι του μεγάλου σχεδιαστή μόδας και φυσικά να βγάλουν φωτογραφίες.

 Το ξενοδοχείο  είναι λαμπερό, διακοσμημένο σε μεσογειακό στυλ και ακόμα μπορεί να δει κανείς τα εμβληματικά μοτίβα του σχεδιαστή σε όλο το σπίτι. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα που είναι διακοσμημένη με χρυσά πλακάκια, να κοιμηθούν σε υπέρδιπλα κρεβάτια που είναι τόσο μεγάλα που χρειάζονται σεντόνια με ειδική παραγγελία, να δουν τον ωκεανό από το παρατηρητήριο που υπάρχει στη στέγη και να δειπνήσουν στο εστιατόριο που έχει δημιουργηθεί στο μέρος όπου παλιότερα βρισκόταν η τραπεζαρία του σχεδιαστή.

Το σπίτι χτίστηκε το 1930 και σχεδιάστηκε από τον αρχικό ιδιοκτήτη του, τον αρχιτέκτονα και κληρονόμο του Standard Oil , Alden Freeman ο οποίος αποχώρησε στην ηλικία των 27 ετών για να ταξιδέψει στον κόσμο. Η δολοφονία του Βερσάτσε είναι ένα από τα πιο περίπλοκα εγκλήματα στον κόσμο με ερωτήματα που μένουν ακόμα αναπάντητα.

Αν αυτό συνδυαστεί με το ενδιαφέρον καστ της σειράς «American Crime Story»  με τον Ricky Martin να υποδύεται το φίλο του Βερσάτσε, την Penélope Cruz ως την  αδερφή  του Donatella, και τον Darren Criss ως το δολοφόνο Cunanan , μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και για τη σειρά αλλά και για το νέο ξενοδοχείο, που θα προσελκύει επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν την ατμόσφαιρα μιας.... μυθικής ζωής και μιας διάσημης ξένης σειράς.

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ