Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αλέξης Τσίπρας: Μήνυμα αισιοδοξίας του πρωθυπουργού από την Κάλυμνο για τα Θεοφάνεια

Συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό Ναυτιλίας, ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Κάλυμνο και στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων.  

"Χρόνια πολλά σε όλους, είναι μεγάλη μου τιμή που βρισκόμαστε στο ιστορικό νησί της Καλύμνου. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους νησιώτες χρόνια πολλά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας "θέλω να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας βρισκόμαστε στα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε - από τον Έβρο έως το Καστελόριζο χτυπά η καρδία της Ελλάδας, της περήφανης Ελλάδας, της Ελλάδας του μόχθου που θα τα καταφέρει".   

Στέλνοντας σαφή μηνύματα στην Άγκυρα, ο πρωθυπουργός συνέχισε απευθυνόμενος στους Καλύμνιους, ότι από το νησί τους στέλνει "μήνυμα ειρήνης, συνεργασίας και φιλίας προς τους γείτονες μας, διότι όπως εξήγησε «η πατρίδα μας διαχρονικά υπερασπίζεται αυτές τις πανανθρώπινες αξίες", ενώ συμπλήρωσε πως οι Έλληνες στέλνουν και "μήνυμα αποφασιστικότητας, να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες, τις διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο".  

Καταλήγοντας στο χαιρετισμό του ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ