Όταν η Μπριζίτ συνάντησε την Εμινέ- Γιατί οι επικριτές της κυρίας Μακρόν την συγκρίνουν με την "Μαρία Αντουανέτα" (ΦΩΤΟ)

Η συνάντηση Μπριζίτ Μακρόν- Εμινέ Ερντογάν στο Μέγαρο των Ηλισίων

Οι επικρίσεις που δέχεται από μερίδα του τύπου, ότι είναι "βασιλικότερη της βασιλίσσης" δεν φαίνεται να πτοούν την σύζυγο του Γάλλου προέδρου Μπριζίτ Μακρόν, η οποία υποδέχθηκε θερμά στο Μέγαρο των Ηλυσίων , την Παρασκευή την σύζυγο του Τούρκου προέδρου , Ρετζέπ Ταγίμπ Ερντογάν, και φρόντισε να περάσει καλά.

Αδιαφορώντας για τους επικριτές της που την κατηγόρησαν ότι συμπεριφέρεται σαν την "Βασίλισσα της Γαλλίας", η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, υποδέχθηκε την Εμινέ Ερντογάν στο Μέγαρο των Ηλισίων, και έβγαλαν μαζί αρκετές φωτογραφίες.

Μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η  Μπριζίτ Μακρόν δήλωσε ότι θα περπατάει στο πλευρό του συζύγου της, του 40χρονου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, αντί να τον ακολουθεί όπως επιβάλλει η παράδοση, όπως αναφέρει η Daily Mail

Η δήλωση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθεί έντονες επικρίσεις από χρήστες των Social Media, οι οποίοι έγραψαν ότι συμπεριφέρεται σαν την Μαρία Αντουανέτα την τελευταία βασίλισσα της Γαλλίας.

Ωστόσο αυτές οι κριτικές δεν φαίνεται να πτοούν την Μπριζίτ Μακρόν η οποία υποδέχθηκε χαμογελαστή την Εμινέ Ερντογάν, λίγο πριν από την συνάντηση του Εμμάνουελ Μακρόν με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίμπ Ερντογάν.

Κύριο θέμα στη συζήτηση των δύο προέδρων ήταν η ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τον Ερντογάν να τονίζει ότι "ο λαός του δεν θα περιμένει για πάντα".

Οι δύο ηγέτες και οι σύζυγοι τους φωτογραφήθηκαν στο Μέγαρο των Ηλισίων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ