Είναι επίσημο! Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Φάλτσακ αρραβωνιάστηκαν και νιώθουν απίστευτα τυχεροί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Φάλτσακ αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και το ανακοίνωσαν επίσημα. Με μια δήλωση στην εκπομπή, "Good morning America", το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, σύμφωνα με το περιοδικό People

«Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί που συναντηθήκαμε σε αυτή τη συγκυρία στη ζωή μας, όπου οι συνολικές μας επιτυχίες και αποτυχίες μπορούν να χρησιμεύσουν ως θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση», δήλωσαν.

 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Από το Nοέμβριο, οι φήμες για τον αρραβώνα της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Μπραντ Φάλτσακ έκαναν το γύρο του διαδικτύου αλλά είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι του οποίου η σχέση κρατάει τα τελευταία τρία χρόνια, επιβεβαίωσε τις φήμες.

Το ζευγάρι εκτός από τη δήλωση στην εκπομπή Goodmorning America, πρόκειται να εμφανιστεί στο ασπρόμαυρο εξώφυλλο  της έντυπης έκδοσης του Goop, (του site της Πάλτροου) που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη. Στο περιοδικό θα υπάρχει φωτογράφηση του ζευγαριού καθώς και σχετικές δηλώσεις.

Στο Editorial, με τίτλο "Σημείωση  για τον εαυτό μου", η Πάλτροου αναπτύσει τα συναισθήματα της, για την ρομαντική αγάπη και όχι μόνο για την απλή δέσμευση.

 

Sunday brunch #modernfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Σε  ένα βίντεο του GOOP με τίτλο 'Πόσο "goopy" είναι ο Μπράντ",  ο Μπραντ αποκάλυψε πως πολύ συχνά τσακώνονται με την Γκουίνεθ «για το πού θα πάνε για φαγητό», μια πολύ αγαπημένη τους συνήθεια.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ