Τα ερωτικά παιχνίδια στο μπαλκόνι οδήγησαν στο θάνατο την ιερόδουλη και στη φυλακή το νεαρό Βρετανό παρτενέρ της (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η άτυχη κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου ξενοδοχείου μετά από "ακραίο και αλλόκοτο σεξ"

Ένας Βρετανός πρώην στρατιώτικος, συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στην Ταϊλάνδη, κατηγορούμενος για το θάνατο μιας ιερόδουλης, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι, του 5ου ορόφου μετά από "αλλόκοτο και ακραίο σεξ".

 Ο 25χρονος Reece Vella συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αστυνομία καθώς κατηγορείται για το θάνατο της Wannipa Janhuathon, 26 ετών που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Η οικογένεια του Reece δήλωσε ότι ήταν «εξαιρετικά αναστατωμένη» μετά τη σύλληψή του στην Ταϊλάνδη, λέγοντας ότι είχε αφήσει τη Βρετανία μήνες νωρίτερα όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από την ασθένεια PTSD (Διαταραχή μετατραυματικού στρες). Ο πρώην στρατιώτικός, ο οποίος ακολούθησε τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς του στο στρατό, εγκατέλειψε τον στρατό αφού υπέφερε από το PTSD.

Ο Vella υπηρέτησε ως αξιωματικός  στο Royal Logistics Corps , με έδρα το Deepcut Barracks στο Surrey, μέχρι που έφυγε πριν από περίπου πέντε χρόνια. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, ο αδελφός του Andrayoss ισχυρίστηκε ότι ήταν ένας από τους 100 καλύτερους αξιωματικούς στο βρετανικό στρατό.

 Η  Wannipa Janhuathon,  υπέστη ένα θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι και συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το κορμί πέφτοντας γυμνή από το μπαλκόνι του δωματίου ξενοδοχείου που είχε κλείσει ο νεαρός Βρετανός, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η αστυνομία έψαξε το άδειο δωμάτιο, όπου ανακάλυψε ρούχα, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και ένα μισοάδειο κουτί με χάπια που ενισχύουν τη στυτική λειτουργία και στη συνέχεια εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη  του Βρετανού όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Vella συνελήφθη τελικά σε ένα μπαρ της περιοχής μερικές ώρες αργότερα και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο κινητά, το ένα της άτυχης ιερόδουλης. Κατά την ανάκρισή του παραδέχθηκε στις Αρχές ότι είχε καταναλώσει ναρκωτικά με την 26χρονη κοπέλα και ότι στη συνέχεια έκαναν σεξ στο μπαλκόνι, και εκείνη ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε στο κενό. 

Τρομαγμένος και γνωρίζοντας ότι βρισκόταν στη χώρα με βίζα που είχε λήξει, το έσκασε και έκλεισε δωμάτιο σε άλλο ξενοδοχείο. 

Ο Vella είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί και στο παρελθόν για το βιασμό μιας έφηβης. Καταδικάστηκε το 2012 και έμεινε στη φυλακή για πέντε χρόνια όταν ομολόγησε, ότι βίασε και χτύπησε ένα κορίτσι στο Worcester

Ο αδερφός του δήλωσε ότι αφότου έφυγε από το στρατό έπεσε σε κατάθλιψη που τον οδηγούσε σε ακραίες πράξεις  και η κατάσταση του χειροτέρεψε μετά την φυλάκιση του. «Πήγε στην Ταϊλάνδη για να κάνει μια νέα αρχή», είπε ο αδερφός του Vella, στους ρεπόρτερ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ