"Συναγερμός" στα Άνω Λιόσια - Πυροβολισμοί έξω από σχολείο!

Πλήθος πυροβολισμών αντάλλαξαν τσιγγάνοι κατοίκοι της περιοχής, ύστερα από συμπλοκή, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το 3ο γυμνάσιο Άνω Λιοσίων.

Μεγάλη αναστάτωση και πανικός επικράτησε νωρίτερα το μεσημέρι , από συνεχόμενους πυροβολισμούς που έπεφταν μεταξύ

Ειδικότερα, ο διευθυντής και οι καθηγητές του σχολείου σε μια προσπάθεια να προφυλάξουν τα παιδιά, τα κράτησαν στις τάξεις και δεν τα άφησαν να βγουν έξω από το κτήριο ενώ όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, το καθένα τηλεφωνούσε στους γονείς του, προκειμένου να έρθουν να τα πάρουν.

Επίσης, περιμετρικά του σχολείου υπήρχαν δεκάδες τσιγγάνοι που φώναζαν. Στην περιοχή έφτασε περιπολικό αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες οι αστυνομικοί συνέστησαν τους καθηγητές να μην πανικοβάλλονται, λέγοντας ότι τα παιδιά δε βρίσκονται σε κατάσταση ομηρίας.

Τελικά, τα παιδιά αποχώρησαν από το 3ο γυμνάσιο κατά ομάδες με γονείς, συγγενείς και φίλους ενώ μέχρι τις 2.30 μετά το μεσημέρι υπήρχαν ακόμα μαθητές μέσα στο σχολείο που δεν είχαν φύγει, όπως επίσης και όλοι οι εκπαιδευτικοί μαζί με το διευθυντή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ