Αυτό το τατουάζ πρόδωσε τον μεγαλύτερο Γιαπωνέζο μαφιόζο -Τον συνέλαβαν όταν έγινε viral – ΦΩΤΟ

Η αστυνομία της Ταϋλάνδης κατέγραψε μια μεγάλη επιτυχία καθώς κατάφερε να συλλάβει ένα από τα μεγάλα "κεφάλια" της Ιαπωνικής μαφίας, της Γιακούζα, εξ αιτίας... των viral τατούαζ του.

Ο αρχηγός ονόματι Shigeharu Shirai διέφευγε της σύλληψης για 15 χρόνια.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του όταν ένας πολίτης, εντυπωσιασμένος από τα τατού του μαφιόζου, ανέβασε τη φωτογραφία στα social media.

Τα περίτεχνα τατουάζ έγιναν αμέσως viral και τράβηξαν την προσοχή της ιαπωνικής αστυνομίας που τον αναγνώρισε και ζήτησε από τις αρχές της Ταϋλάνδης τη σύλληψή του. Αξίζει να σημειωθεί πως η ανάρτηση με τα τατού είχε πάνω από 10.000 κοινοποιήσεις στο Facebook.

Ο εντοπισμός του Νονού της μαφίας έγινε σε αγορά της πόλης Lopburi με επέμβαση των ειδικών δυνάμεων, με τον Shirai να μην προβάλει αντίσταση, σύμφωνα με το abc.net.

Ο Shirai, 74 ετών, είχε καταφέρει να ζει και να δραστηριοποιείται στην παρανομία, χωρίς να γίνεται αντιληπτός. Κατηγορείται από το 2003 για σωρεία δολοφονιών μελών αντίπαλων συμμοριών και τελικά συνελήφθη με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

 Τα τελευταία χρόνια συνήθιζε να κυκλοφορεί φορώντας φθαρμένα ρούχα και ζούσε σε σπίτια ανθρώπων του στενού του κύκλου, προσπαθώντας να μην δίνει στόχο. Ωστόσο, έκανε το λάθος να κυκλοφορήσει γυμνός από τη μέση και πάνω, κάνοντας χρήστη των social media να στρέψει τον φακό του προς το μέρος του.