Μπουτάρηs στο Χόλιγουντ: "Είμαι δήμαρχος σταρ που με δείχνουν οι New York Times και γι' αυτό ανέβασα τον δήμο!"

Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη έπειτα από φράση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της παράταξης “Εντάξει”, Σταύρο Καλαφάτη.

"Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται δήμαρχο και όχι σταρ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης με τον δήμαρχο της συμπρωτεύουσας να απαντά το εξής: "Εγώ μπήκα σταρ στο δήμο, δεν έγινα τώρα σταρ. Είμαι σταρ στα κρασιά, είμαι σταρ στα περιβαλλοντικά. Με ζηλεύεις που με βγάζουν οι New York Times και εσένα ούτε η Φωνή του Λαγκαδά. Είμαι σταρ και γι' αυτό ανέβασα το δήμο"

Ο επικεφαλής της παράταξης “Εντάξει”, Σταύρος Καλαφάτης, αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, είπε πως πρέπει να γίνει μία εις βάθος συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ θα πρέπει να συζητηθεί και η έκδοση σχετικού ψηφίσματος.

"Ο δήμος, το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος δεν ασκούν εξωτερική πολιτική, αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε άποψη. Δεν σημαίνει ότι δεν οφείλουμε να έχουμε άποψη. Είμαστε εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και οφείλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένοι και πληροφορημένοι", είπε ο κ. Καλαφάτης.

Παράλληλα, μιλώντας για τη συνέντευξη του Γιάννη Μπουτάρη μέσα σε οίκο ανοχής, τόνισε πως δεν θα ασχοληθεί μετά όσα είπε για τις προσωπικές του επιδόσεις, καθώς τον ενδιαφέρουν οι δημαρχιακές του επιδόσεις."Δεν δίνεις συνέντευξη ως Γιάννης Μπουτάρης. Δεν θα σε καλούσε κανείς αν δεν ήσουν δήμαρχος. Λειτουργείς σαν σελέμπριτι και η πόλη δεν έχει ανάγκη από σταρ, έχει ανάγκη από δήμαρχο"ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ